ΔΕΙΤΕ το τηλεοπτικό σποτ για ένταξη προσφυγόπουλων στην εκπαίδευση από το ΕΣΡ

10
902

Παρακαλούμε να αναρτήσετε στα ηλεκτρονικά ενημερωτικά μέσα και ιστότοπους που εργάζεστε ή με τα οποία συνεργάζεστε, τον παρακάτω σύνδεσμο που αναπαράγει τηλεοπτικό σποτ για την ομαλή ένταξη των προσφυγόπουλων στην δημόσια εκπαίδευση…:

Το τηλεοπτικό spot υπογράφεται από το ΚΕΘΙ (Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας) στο πλαίσιο της συμμετοχής του φορέα στο Εθνικό Συμβούλιο ενάντια στον Ρατσισμό και την Μισαλλοδοξία.
Την περίοδο αυτή το σποτ παίζεται ως «Κοινωνικό Μήνυμα» στα δημόσια και ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, αφού χαρακτηρίστηκε ως τέτοιο με τη συνημμένη σχετική απόφαση του ΕΣΡ.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αξιαγάπητα τα παιδάκια και καμία σχέση δεν έχουν με τους Πακιστανούς, αγράμματους 25ρηδες που δηλώνουν ότι είναι ανήλικοι και που σύντομα θα τους δούμε και αυτούς στα σχολεία.

  2. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΤΕΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΑΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΗΝ

    ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ.

  3. ΔΕΙΤΕ το τηλεοπτικό σποτ για ένταξη προσφυγόπουλων στην εκπαίδευση από το ΕΣΡ – News World

    Το ΕΣΡ καταντησε ΥΕΝΕΔ

  4. Όσοι άκουσαν με προσοχή το λόγο του κυρίου Ομπάμα στο πολιτιστικό κέντρο Σ. Νιάρχος, κατάλαβαν ότι ο κύριος Ομπάμα γνωρίζει ότι το όπλο της μαζικής μετανάστευσης, χρησιμοποιείται ήδη εναντίον της χώρας μας στο όνομα της παγκοσμιοποίησης, με το πρόσχημα της πολυπολιτισμικότητας, έξ’ ου η αναφορά του στην θρυλική ελληνική φιλοξενία και την παρότρυνση του στο να μην μεταναστεύσουν οι έλληνες, αλλά να κάτσουν εδώ να φιλοξενούν τους μετανάστες που έρχονται και που καλά κάνουν και έρχονται!
    Αυτό ακριβώς ο κ. Ομπάμα, που ήρθε μόνο και μόνο για να βεβαιωθεί ότι όλα βαίνουν καλώς στο πείραμα χρεωκοπίας, αλλοίωσης και χειραγώγησης της κοινωνίας και του πολιτισμού της πατρίδας μας, σταλμένος από την μετάφιλελεύθερη ολιγαρχία που επινόησε τον πολιτιστικό μαρξισμό… του ΣΥΡΙΖΑ.

  5. Το ίδιο πείραμα έχει δοκιμαστεί και έχει αποτύχει στην ίδια την Τουρκία επειδή τα ξεφτέρια της Albert Einstein Institution ή της Social Movement Laboratory, (http://socialmovement.org) εκπαιδευτές και σύμβουλοι κοινωνικών επαναστατών και ακτιβιστών ανά τον κόσμο made USA δεν μπορούσα να προβλέψουν τις αντιδράσεις του Ισλάμ, που πάει να γυρίσει το παιχνίδι προς όφελος του λόγω… πείρας αιώνων στον εποικισμό.
    Αυτό συμβαίνει κατά τη γνώμη μου, επειδή οι οπαδοί του πολιτιστικού μαρξισμού αφαιρούν συνειδητά ή ασυνείδητα, βασικά στοιχεία του Ισλάμ που δεν το γουστάρουν και που δεν εξυπηρετούν την θεωρία τους, όπως για παράδειγμα την θέση της γυναίκας του Ισλάμ, ξεχνώντας ότι για κάθε αφαίρεση αλήθειας, προκύπτει ένα κενό, δηλαδή μια αυταπάτη. Άλλωστε ο ριζοσπαστισμός σήμερα τρέφεται με αυταπάτες.

  6. Το ότι αυταπατώνται ομαδικά οι οπαδοί του πολιτιστικού μαρξισμού σε ό,τι αφορά το Ισλάμ, είναι το μόνο σίγουρο για μένα, αν και δεν ξέρω πότε θα το καταλάβουν. Ελπίζω όμως να μην το καταλάβουν την ίδια στιγμή που το κατάλαβε εκείνη η δυστυχισμένη κοπέλα στο Φραιμπουργκ αλλά πολύ ενωρίτερα.

    Σε ό,τι αφορά το φαινόμενο του εξισλαμισμού του δυτικού ριζοσπαστισμού, το οποίο πρώτος περιέγραψα σαν τέτοιο εδώ και χρόνια, δυστυχώς η πραγματικότητα με επιβεβαιώνει καθημερινά. Σήμερα πχ άκουσα ότι ένας εικοσιεξάχρονος Αμερικανός στη Φλώριδα, σκότωσε πέντε ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους οκτώ επειδή άκουγε φωνές να του λένε να γίνει Τζιχαντιστής…
    Ριζοσπάστες όλων των χωρών, welcome στον Ισλαμικό παράδεισο.

    Θανάσης Γεωργούλης
    Πηγή: politischios.gr

  7. ΑΦΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ..ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ την έκθεση- καταπέλτη που αποδεικνύει ότι οι συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στον καταυλισμό είναι επικίνδυνες για την δημόσια υγεία.,απο κοινη χρηση τουαλετων.κοινων χωρων,(σημειωση πριν από λίγες μέρες Έλληνας υπάλληλος προσβλήθηκε από ηπατίτιδα Α.στον καταυλισμο στο κιλκις
    καποια ερωτηματα: περνανε προκαταρκτικο ελέγχο οι προσφυγες και μεταναστες που ερχονται απο 20 διαφορετικες χωρες με μηδαμινο συστημα υγειας,,εχουν μαζι τους χωρις ιατρικα εγγραφα που να αποδεικνυουν οτι δεν φερουν μεταδοτικες ασθενειες? οι συνθηκες που κρατουνται πριν ταξιδεψουν απο την τουρκια..ο συνωνιστος..οι συνθηκες υγιεινης ελεγχονται πριν ερθουν στην ελλαδα?
    Η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη δημόσια υγεία, ενόψει και της αύξησης της θερμοκρασίας και της εμφάνισης κουνουπιών, που ευνοούν κάποια λοιμώδη νοσήματα, και θέτουν δέκα ερωτήματα στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας για τις μείζονες παραλείψεις της στο θέμα του εμβολιασμού και της υγειονομικής φροντίδας των προσφύγων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ