Με μεγάλη προσέλευση μελών, οι εκλογές στην Ένωση Ραδιοταξί και στο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ταξί Κω

4
11317

 Με μεγάλη προσέλευση μελών, οι εκλογές στην Ένωση Ραδιοταξί και στον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ταξί Κω,  για την ανάδειξη:  πέντε τακτικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με δύο αναπληρωματικούς τους τριετούς θητείας και τριών μελών της εξελεγκτικής επιτροπής .
Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024  στα γραφεία της εταιρείας με την επωνυμία «ΚΩΣ ΤΑΞΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», περιοχή Μαρμαρωτό.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του π.προέδρου της ένωσης Μανώλη Κίννα, η προσέλευση των εγγεγραμμένων μελών (102 μέλη)  στην εκλογική διαδικασία  ξεπέρασε το 70% (με δικαιολογημένες απουσίες), ενώ ο ίδιος δηλώνει την πρόθεση του εκ νέου να διεκδικήσει την προεδρία, ενώ όπως επισημαίνει το Δ.Σ ανανεώνεται με δύο  νέα υποψήφια μέλη.
Θετικός ο απολογισμός και η οικονομική κατάσταση του σωματείου, που είναι από τα πιο δυνατά , υπογραμμίζει ο κ.Κίννας.  Την Τρίτη 20  Φεβρουαρίου, θα γίνει η συνεδρίαση για συγκρότηση Δ.Σ

Πηγή: https://www.kostv.gr/

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενα το λόμπι των Λοατκι και ενα τον Ταξιτζήδων. Και τα δυο τα υποστηρίζουν οι πολιτικοί και τους παρεχουν πλήρη ασυλία παντού και γι’αυτό έγιναν νταβαδες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ