Η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Β’ Δωδεκανήσου με κέφι και πολύ κόσμο στο ξεν. Ήλιος

1
19227

Γεμάτη από κόσμο ήταν η αίθουσα του ξενοδοχείου Ηλιος το βράδυ του Σαββάτου, στην ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου.
Ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Τολόζης, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, ενώ αναφέρθηκε αρχικά στο δύσκολο και σημαντικό έργο της Αστυνομίας προς την κοινωνία και την προστασία του πολίτη.
Ο κ. Τολόζης καλωσόρισε τους αστυνομικούς και τις οικογένειες τους, όπως επίσης και τους ανθρώπους που στηρίζουν διαχρονικά τις εκδηλώσεις των αστυνομικών υπαλλήλων της Β’ Δωδεκανήσου, και τους φίλους της ΕΛΑΣ που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Ήλιος», ενώ στην συνέχεια έδωσε τον λόγο για ένα σύντομο χαιρετισμό στον δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά και στην Έπαρχο Κω – Νισύρου Ντίνα Σβύνου.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι αστυνομικοί της Β’ Δωδεκανήσου, έκοψαν στην αρχή της βραδιάς και την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, ο οποίος ευχήθηκε στους αστυνομικούς καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους και στην επίσης απαιτητική αποστολή τους.
Τέλος να σημειωθεί ότι την χοροεσπερίδα των αστυνομικών υπαλλήλων στήριξαν με την παρουσία τους, αρκετοί σημαντικοί παράγοντες του τόπου όπως ο πρόεδρος των δικηγόρων Μανώλης Χατζηάμαλλος, ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ρόδου Μ. Ανδρουλάκης, ο Πρόεδρος των συνοριακών φυλακών Δωδεκανήσου Γ. Ρωττας, κ.α.
Επιπροσθέτως από πλευράς  δημοτικής αρχής, πλην του δημάρχου το παρόν έδωσε η Αντιδήμαρχος Σταματία Κανταρζή, ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γρηγόρης Μαυρίδης, ο Πρόεδρος του Δηρας και εντεταλμένος σύμβουλος καθημερινότητας του δήμου Κω Σταμάτης Πης κ.α.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μα για αυτό έχει ρημάξει το νησί…Που να προλάβουν οι δημοτικοί ..Από πίτα σε πίτα…Για τα πανηγύρια είμαστε….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ