Οικογένεια Συλλαϊδόπουλου: Ευχαριστήριο

8
12396

Ευχαριστήριο

Στην δύσκολη, από υγειονομικής κάλυψης περίοδο που βιώνουμε εμείς οι νησιώτες, υπάρχουν Άνθρωποι – Επιστήμονες (Ιατροί, Νοσηλευτές) που εργάζονται επι εικοσιτετραώρου βάσεως και μας φροντίζουν αδιάκοπα…
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στο προσωπικό της χειρουργικής κλινικής του Γ.Ν.Κ.Υ Λέρου και τα Τ.Ε.Π. ΛΕΡΟΥ.
Ειδικότερα τον κ. Βολακάκη Ιωάννη Χειρουργό, τον κ. Κρασονικολάκη Γεώργιο Χειρουργό, τον κ. Μπαλιάκο Χαρίλαο Ουρολόγο, τον κ. Χρυσάφη Γεώργιο Γυναικολόγο και την κα. Κεραμάρη Χρύσα Αναισθησιολόγο.
Επιπλέον για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση της, την κυρία Διονυσοπούλου Διονυσία διευθύντρια Αιμοδοσίας και το προσωπικό του Γ.Ν.Κ.Υ. Κω. Τους εθελοντές αιμοδότες που άμεσα συνέδραμαν δίνοντας αίμα καθώς επίσης και όλους όσους παρείχαν οποιαδήποτε βοήθεια.
Εξαίρετοι και καταρτισμένοι ιατροί και νοσηλευτές που υπό αντίξοες συνθήκες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στο συνάνθρωπο, που όντας αδύναμος χρήζει βοήθειας τη δεδομένη στιγμή.
Φωτεινό παράδειγμα για ένα καλύτερο αύριο στον τομέα της υγείας των ακριτικών νησιών μας!
Θερμές ευχαριστίες.
Οικογένεια Συλλαϊδόπουλου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κανονικά όταν τελειώσει η όλη ιστορία πρέπει να γίνει καταγγελία σε συγκεκριμένους ένστ……….
    Το μίσος και η εκδικητικότητα κάποιων τυχοδιωκτών πρέπει να ερευνούνται….
    Ο πόνος και το κρίμα στον λαιμό τους.
    Ντροπή τέτοιες βεντέτες .
    Τον Λόγο πρέπει να έχει ο Εισαγγελέας,αν την βγάλει καθαρή..

  2. ..τις τύψεις.
    Ο Πανορμίτης μαζί του ,ντροπή μεγάλη να παλεύει ένας άνθρωπος νέος με πολλαπλά προβλήματα υγείας, εξαιτίας άντε να μην πω, περιμένω έτσι απλά .Δικαστής είναι ο Θεός,όχι οι επίορκοι.

  3. Ο κύριος βολακακης είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος φαντάζομαι και όλοι η ομάδα του ήτανε στο νοσοκομείο τις Κω. Να τους έχει ο θεός καλά.

  4. Απλά μπράβο τους αιμοδότες και εθελοντές.Οι υπόλοιποι πληρώνονται να κάνουν μια δουλειά και καθήκον και υποχρέωση τους είναι να την κάνουν καλά και να έχουν τις γνώσεις να την κάνουν.Εχει γίνει γραφικό να λέμε μπράβο σε κάποιον που απλά κάνει τι δουλειά του.Ειναι η εξαίρεση αν καποιος δουλεύει;Αυτό θελουμε να πούμε;

  5. Και κάποια άλλοι πληρωνοντε αλλά την δουλειά τους δεν την κάνουν και απλά ταλαιπωρούν τον κόσμο.

  6. Παλιός φίλος, απλά χαθήκαμε και δεν έχουμε πια επαφή. Ποιός έπαθε τι; Ή έστω απλά, αν δεν μπορεί να δοθεί όνομα, όποιος και αν είναι από την οικογένεια, είναι καλά;;;; Με μπέρδεψε το ευχαριστήριο και σε γυναικολόγο. Ανησυχώ… Ευχαριστώ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ