Κως: Κάθειρξη 8 ετών σε 37χρονο για διακίνηση ναρκωτικών

7
10046

«Βαρύς» έπεσε ο πέλεκυς του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου για 37χρονο αλλοδαπό αλβανικής καταγωγής, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, στην Κω.

Το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Παναγιώτη Αβρίθη, αποφάσισε, η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 15.000 ευρώ.

Στην ίδια υπόθεση, κατηγορούνταν και ένας 56χρονος Έλληνας, για τον οποίο το δικαστήριο, κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Κώστα Ασλάνη, μετέτρεψε την κατηγορία προς ιδίαν χρήση και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 5 μηνών.

Όπως είχε ανακοινωθεί από την Αστυνομία, όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 και έπειτα από την αξιολόγηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω, σύμφωνα με τις οποίες οι δύο εμπλεκόμενοι ασχολούνταν με αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών.

Έτσι, βραδινές ώρες της 17ης Μαρτίου 2023, οι αστυνομικοί έκαναν «έφοδο» στο εργαστήριο που διέθετε για την επαγγελματική του δραστηριότητα ο Έλληνας, όπου και εντόπισαν και τον Αλβανό.

Σε έρευνα που έγινε αλλά και στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο 37χρονος Αλβανός, βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν συνολικά:
• Κοκαΐνη βάρους 33 γραμμαρίων
• Ζυγαριά ακριβείας
• Σύνεργα διαμοιρασμού και χρήσης ναρκωτικών
• Κινητά τηλέφωνα
• Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, τους ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκαν αρμοδίως.

Πηγή: https://www.rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια, αφήστε τους ελεύθερους να πουλήσουν και στα παιδιά μας. Ωραία κοινωνία φτιάχνουμε και με την ανοχή των δικαστικών αρχών.

  2. Έξω εννοείται….. γιατί τι έκανε ο άνθρωπος;; Ελληνική δικαιοσύνη- απλά δεν υπάρχει.. ο καλύτερος επιχειρηματίας. Ελλαδιστάν

  3. Βαρύς ο πέλεκυς και αναστολή μέχρι το εφετείο. Αλλά δεν μπορεί να φύγει από την χώρα.

  4. Έχουν προστάτες κάτι ψηλά παιδιά και την βγάζουν καθαρή α ρε λ….του κ….. θα έρθει η ώρα σας αργεί αλλά να είστε σίγουροι ότι θα έρθει.Να δούμε μετά αν οι δικηγόροι (λ/////) θα σας σώσουν αλήτες κάνατε το νησάκι μας Κολομβία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ