Στο «σπίτι» του έκοψε τη βασιλόπιτα, ο σύλλογος Ποντίων Κω ο «Ξενιτέας»

0
9096

Σε «οικογενειακή» ατμόσφαιρα  ο σύλλογος Ποντίων Κω «Ο Ξενιτέας» πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του,  στο «σπίτι» τους όπως  χαρακτήρισε το εντευκτήριο του συλλόγου , ο πρόεδρος  Χ.Ναβροζίδης.
Όπως κάθε χρόνο,  έτσι και φέτος , μέλη του συλλόγου και παλαιότεροι πρόεδροι, παρευρέθηκαν σε μια ζεστή γιορτή,  για να κόψουν τη βασιλόπιτα του συλλόγου, την οποία ευλόγησε και εφέτος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου & Νισύρου κκ.Ναθαναήλ, ο οποίος αναφέρθηκε στη δύναμη ψυχής που διαθέτουν οι απανταχού πόντιοι.
Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν, οι αντιδήμαρχοι Σταματία Κανταρζή, Κατερίνα Χατζηθωμά, Διονυσία Γιαννούλη, Σοφοκλής Δουδούς, η πρόεδρος του ΒΑΚΟΥΦ Κω κ.Ελβάν Κοτζαογλάν, ο κοινοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Δημόπουλος και αρκετά μέλη του συλλόγου.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Χαράλαμπος Ναβροζιδης αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους έκανε μια σύντομη αναφορά στο έργο και στις δράσεις του συλλόγου την προηγούμενη χρονιά, αναφέρθηκε στην παραγωγική  δράση του συλλόγου  με γνώμονα την αγάπη για την ποντιακή παράδοση και προβολή της Κω, μέσα από το έργο του Ξενιτέα,  σημείωσε πως το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες στο σύλλογο και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους.
Εκ μέρους του δημάρχου που απουσίαζε στη Ρόδο για τη συνεδρίαση του ΦοΔΣΑ, η αντιδήμαρχος Σταματία Κανταρζή, συνεχάρη τον κ.Ναβροζίδη και τα μέλη του συλλόγου για το έργο τους, καθώς  και στη συνεργασία με τη λέσχη Φιλίας και τέλος, ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά.

πηγή: https://www.kostv.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ