Κατάληψη λόγω… κρύου, εξαιτίας του ελαττωματικού συστήματος θέρμανσης, στο Ιπποκράτειο Λύκειο Κω

23
14696

Σε κατάληψη προχώρησαν σήμερα οι μαθητές του Ιπποκρατείου Λυκείου Κω, λόγω ελαττωματικού συστήματος θέρμανσης στο σχολείο.
Με τις θερμοκρασίες σήμερα να αγγίζουν μόλις του 8 βαθμούς κελσίου, είναι κατανοητό πως το μάθημα και γενικά η παραμονή σε μία κρύα αίθουσα είναι ιδιαίτερα δύσκολα.
Όπως δήλωσε στην κάμερα του Kos tv ο Πρόεδρος του 15μελούς Αλέξης Αλεξούδης, οι μαθητές του σχολείου ζητούν τα αυτονόητα, ένα εκ των οποίων είναι και το θέμα της θέρμανσης καθώς δε μπορούν να κάνουν μάθημα σε αυτές τις θερμοκρασίες. Τόνισε πως έχουν εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, έχουν μιλήσει με τους αρμόδιους και δεν έχουν λάβει ικανοποιητική απάντηση ενώ παράλληλα δεν έχουν δει ούτε και έργα.
Η Δέσποινα Τουρτουλή, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, ο οποίος στέκεται δίπλα στους μαθητές, δήλωσε πως και πέρσι τα παιδιά ξεκίνησαν μία παρόμοια κρύα μέρα να κάνουν κατάληψη για τον ίδιο λόγο και τα απέτρεψαν , μιας και οι εκπρόσωποι του Συλλόγου, είχαν τις διαβεβαιώσεις πως θα διευθετηθεί το θέμα.
Τη θέρμανση του σχολείου αποτελούν τα κλιματιστικά και από πέρσι βρίσκονται στη διαδικασία αντικατάστασης των προβληματικών, με την παραγγελία των νέων , αν και με αργές διαδικασίες, να έχει πραγματοποιηθεί. Συμπλήρωσε δε, πως τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει η αντικατάσταση των κλιματιστικών που υπολειτουργούν, η τοποθέτηση των οποίων καθυστερεί λόγω προβλημάτων υγείας του τεχνικού.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

23 ΣΧΟΛΙΑ

    • Έλα σαχλαμάρα.Σας φέρανε σώματα ηλεκτρικά και δεν θέλετε.Γιατί;Ποτέ μην πάτε σχολείο .Έτσι και αλλιώς και να πάτε τι θα αλαξει;Τον δήμαρχο θα γλύφετε να σας βάλει σε δουλειά.

    • Εμείς δεν είχαμε μέσα στην ταξη ούτε καντηλάκι να ζεσταθούμε και το σπουδαιότερο, για να μαθαίνουν οι νέοι, όπως ήταν παγωμένα τα χεράκια μας μας κτυπαγανε με τον χάρακα οι δάσκαλοι. Εκεί βλέπαμε το διάστημα με τους πλανήτες από τον πόνο. Και συγνώμη μαθητούδια για αυτό που θα πω. Τώρα έχετε γίνει μή μου άπτου και το σκουλαρίκι πάει σύννεφο. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά. Έχετε ξεφύγει τελείως.

  1. βγείτε αύριο μεθαύριο στην κοινωνία να δείτε πως λειτουργεί ο κόσμος… κ μετά η πτώση από τα σύννεφα θα είναι απότομη… λες κ δεν βλέπετε τι γίνεται τριγύρω σας … α ρε νεολαία

  2. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    τα προβλήματα λύθηκαν…
    χθες στην χοροεσπερίδα όλα καλά; χορεψατε;

  3. Απόφοιτος 1972 . Αχ αυτό το υπέροχο ιστορικό κτήριο με τα τεράστια Ιταλικά καλοριφέρ που δεν άναβαν πότε .περάσαμε όλη μας την δευτεροβάθμια εκπαίδευση μέσα στην παγωνιά. έχουν δίκιο τα παιδιά πρέπει να φτιάξουν τη θέρμανση ώστε να μην κρυώνουν και να κάνουν άνετα τα μαθήματα τους. τι κάνουν οι αρμόδιοι και δεν φροντίζουν πρώτα την παιδεία;

  4. χθες στην χοροεσπερίδα σας ήταν τόσο βουλευτές του δήμου η της περιφέρειας..
    αλλά ξέχασα χθες δεν θα χάναμε μαθημα γτ ήταν Κυριακή…
    εξάντλησαν λέει όλα τα μέσα… κ δεν είπαν κουβέντα χθες

  5. Κακά τα ψέματα τα μέλη των συλλόγων γονέων βάζουν πάντα πλάτη στις δημοτικές αρχές με υποσχέσεις οι οποίες ποτέ δεν πραγματοποιούνται…σε βάρος των ίδιων τους των παιδιών. Ιδιαίτερα λυπηρό για γονείς. Από την άλλη πλευρά η ανιψιά του δημάρχου μας και τωρινή αντιδήμαρχος παιδειας ανέλαβε την ευθύνη των παραλείψεων της πρώην αντιδημάρχου Παιδείας και υποσχέθηκε μόνιμη λύση σε 1-2 ημέρες. Προσωπικά σαν γονιός βλέπω την κοροϊδία στα πρόσωπα όλων τους τόσα χρόνια. Κοροϊδία από τους γονείς του συλλόγου γονέων και από τα αρμόδια μέλη της δημοτικής αρχής η οποία διανύει τον 5ο χρόνο συνεχιζόμενης θητείας και θα συνεχίζει για άλλα 5 χρόνια!!! Ζωή, έεεε συγνώμη, θέρμανση σε εμάς . Δώξα τον Θεό.

  6. Για το καζανάκι που τρέχει δεν θα κάνετε καμια κατάληψη;Τι λένε οι καθηγήτριες που πληρώνουμε να κάνουν δημόσιες σχέσεις;

  7. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ? ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ? ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ…..!!!!!

  8. ΤΩΡΑ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ!! ΤΟΣΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ!! ΚΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!

  9. ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ 65% ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑ:
    ΔΕΙΤΕ: ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΨΥΞΗΣ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ!!!!!!!!
    ΑΝΤΙ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ, ΠΑΡΑΓΚΕΣ- ΛΥΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ!!!!!!
    ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!!!!!!
    ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ!!!!
    ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΖΗΠΑΡΙ!!!!!!!!!

  10. Σάββατο βράδυ βγαίνατε φωτό με δήμαρχο, έπαρχο, βουλευτές τους οποίους ειχατε καλέσει στην φιέστα.Τουμπεκι για το πρόβλημα.Ανταλλασατε χαμόγελα, φιλοφρονήσεις,φιλιοσασταν.Ξοδεψατε ένα κάρο λεφτά για την εκδήλωση, με τα οποία θα είχατε φροντίσει για την θέρμανση των παιδιών εάν σας ενδιαφέρει τόσο και δεν θα περιμένατε τον Δήμο .Υποκρισια στο μεγαλείο της.Μια μέρα μετά αφού επί ένα μήνα χόρευαν,προβαραν, ψώνιζαν, αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει θέρμανση και πρέπει να κάνουν κατάληψη…..λες και δεν το ξέρατε.Σημερα είναι 29 Ιανουαρίου και το πρόβλημα υφίσταται από την αρχή της σχολικής χρονιάς.Ντροπη σας………..

    • Συγχαρητήρια εκπαιδευτικέ.Επρεπε τα παιδιά να φροντίσουν και για τη θέρμανσή τους.Πάρτε τους το κεφάλι γιατί τα κρύα ζώσανε τώρα.Πάρτε τους το κεφάλι γιατί διασκέδασαν και φωτογραφήθηκαν σε μια βραδιά γιορτής, αντί να καταγγείλουν.

  11. Ρε κρυώνουν τα παιδάκια τι δεν καταλαβαίνεις ? Βρε …. το σκα….. έχετε γίνει όλοι πολιτικοί. Κρυώνουν στα σπίτια μερικά θα κρυώνουν και στο σχολείο

  12. Αστοχία υλικού είπε ο Δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο. Άρα και στους δρόμους που στρώνουν όταν αμέσως ανοίγουν τρύπες και εκεί αστοχια υλικού έχουμε και τι κάνει ο δήμος μετά χαιδευει τον εργολάβο και τον πληρώνει αντί να τον βάλει να ξηλώσει τον δρόμο και να τον ξανα στρώσει. Εξήντα της εκατό του δώσαμε τώρα ας πονέσει το κω….. κι μας.

  13. ΑΣτο νησί μας βιώνουμε ένα μικρό παραλογισμό την μία ημέρα στην στην χοροεσπερίδα των αποφοίτων όλα τέλεια αστραφτερά χωρίς κανένα ψεγάδι όλοι γιόρταζαν.Παροντες όλοι εκεί οι κυβερνώντες σε εξέχουσες θέσεις κανένα παράπονο όλα τέλεια σαν μια καλοκουρδισμενη θεατρική παράσταση.Κρυβοντας όλα τα κακώς κείμενα ως συνήθως κάτω από το χαλί .Και την επόμενη μέρα κατάληψη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ