Άννα Νυστάζου: Τραγούδια γάμου με την υπέροχη μελωδική της φωνή (video)

0
4908

Την Άννα Νυστάζου την ακούσαμε πριν λίγο καιρό σε ένα γαμήλιο γλέντι να ερμηνεύει με την μελωδική φωνής της παραδοσιακά τραγούδια γάμου και εντυπωσιαστήκαμε, ενώ επαινετικά ήταν τα σχόλια όλων των παρευρισκόμενων που την καταχειροκροτούσαν.

Αναζητήσαμε την Άννα και σήμερα Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 κλείσαμε κάποιο ραντεβού και την επισκεφτήκαμε στο σπίτι της γia να συζητήσουμε γι’ αυτή την ενδιαφέρουσα ενασχόλησης της.

Η Άννα, μητέρα 2 μικρών παιδιών μας υποδέχθηκε φιλικά, με ευγένεια και με το χαμόγελο στα χείλη και είχαμε μαζί της μία όμορφη και μελωδική συζήτηση.

Μας αφηγήθηκε τη συγκινητική παιδική ιστορία της, όταν σε ηλικία μόλις 8 ετών έχασε την 31χρονη μητέρα της και ορφανή μαζί με τα 2 μικρότερα της αδέλφια μεγάλωσαν με τη γιαγιά τους. Τα πρώτα μουσικά της ακούσματα ήταν τα μοιρολόγια της γιαγιάς της, για την κόρη της και μητέρα της Άννας, που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Βέβαια στην πορεία η γιαγιά και μετά από απαίτηση των παιδιών, ξεκίνησε να τραγουδά και να μαθαίνει τα εγγόνια της Καλύμνικα παραδοσιακά και νυμφικά τραγούδια. Τα ακούσματα αυτά άρεσαν πολύ στην Άννα και ήταν τα πρώτα της βήματα στο να τραγουδά παραδοσιακά τραγούδια. Όπως μας λέει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια έπαιξε ο αείμνηστος θείος της Παύλος Νυστάζος. Βέβαια το ταλέντο και το χάρισμα της αυτό, δεν το σκέφτηκε να το χρησιμοποιήσει επαγγελματικά. Να όμως η πρόσκληση της σε ένα γάμο για να τραγουδήσει μετά από σύσταση μίας φίλης της ήταν η αρχή και το ξεκίνημα να ασχοληθεί πιό συστηματικά. Η μελωδική της φωνή και τα πανέμορφα τραγούδια της άρεσαν, ξεχώρισαν και σύντομα από στόμα σε στόμα, η φήμη της εξαπλώθηκε . Δεν είναι τυχαίο ότι το περασμένο καλοκαίρι προσκλήθηκε και τραγούδησε σε 18 γάμους!

Αν θέλετε στην ημέρα της χαράς σας, των παιδιών σας, στο νυφοστόλι, στον αρραβώνα, στο γάμο, στο ντύσιμο της νύμφης και του γαμπρού, στο γαμήλιο γλέντι, παραδοσιακές νυφικές μελωδίες, η Άννα Νυστάζου μπορεί να συμμετέχει με τη γλυκύτατη φωνή της. Με την ΑΝΝΑ ΝΥΣΤΑΖΟΥ μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6976297262 γιατί σωστή επιλογή στα Τραγούδια γάμου έχει τεράστια σημασία και δίνει μία άλλη διάσταση στις χαρούμενες αυτές στιγμές.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς, με την Άννα Νυστάζου να μας αφηγείται το πως ξεκίνησε με αυτή την ενασχόληση και να μας τραγουδά 2 όμορφα παραδοσιακά τραγούδια.

Πηγή: https://kalymnos-news.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ