Δαπάνες για την προβολή και προώθηση των αγροτικών προϊόντων της Δωδεκανήσου

0
4057

Εγκρίθηκε με Απόφαση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου η έκδοση αποφάσεων ανάληψης υποχρεώσεων δαπανών που αφορούν το Τμήμα Προβολής και Προώθησης Αγροτικών προϊόντων Δωδεκανήσου.

Οι δαπάνες είναι οι εξής και αφορούν τις παρακάτω δράσεις:
– Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 1.550 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την προβολή της ΠΝΑΙ στο περιοδικό Γαστρονόμος, το οποίο κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Καθημερινή.

– Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 37.200 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την ενοικίαση ίχνους εδάφους για τους εκθέτες της ΠΝΑΙ στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Food Expo Greece 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί 9-11 Μαρτίου 2024 στο Αthens Metropolitan Expo στα Σπάτα (πλησίον αεροδρομίου Ε. Βενιζέλος) στην Αθήνα.

– Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 6.200 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συμμετοχή σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, στις Γαστρονομικές εκδηλώσεις παρουσίασης τοπικών προϊόντων και συνταγών της περιφέρειάς μας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Mediterranean Gastronomy Forum στο πλαίσιο της συμμετοχής της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo Greece 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί 9-11 Μαρτίου 2024 στο Αthens Metropolitan Expo στα Σπάτα (πλησίον αεροδρομίου Ε. Βενιζέλος) στην Αθήνα.

H ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει:
• την αεροπορική μετακίνηση με χειραποσκευή για τη διαδρομή Ρόδο ή/και Κω-Αθήνα-Ρόδο ή/και Κω, Σύρο ή/και Μύκονο-Αθήνα-Σύρο ή/και Μύκονο ή/και ακτοπλοϊκή μετακίνηση σε καμπίνα για τη διαδρομή Ρόδο ή/και Κω-Πειραιά-Ρόδο ή/και Κω, Σύρο ή/και Μύκονο-Πειραιά-Σύρο ή/και Μύκονο σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων,

• την ακτοπλοϊκή μετακίνηση για τη διαδρομή Ρόδο-Πειραιά-Ρόδο ενός ΙΧ αυτοκινήτου, προκειμένου να μεταφερθούν τοπικά υλικά, προϊόντα και παραδοσιακάσκεύη στην Έκθεση και σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων-συνοδών του αυτοκινήτου,

• έξοδα 4ων διανυκτερεύσεων σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό σε ξενοδοχείο της Αθήνας των σεφ που θα μετακινηθούν και
• έξοδα προμήθειας υλικών που θα χρησιμοποιήσουν οι σεφ κατά τη διάρκεια των γαστρονομικών εκδηλώσεων για την παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες της Έκθεσης.

– Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιστρίου «ο Άγιος Μερκούριος» του 11ου Istrios Winter Camp από 8-10 Μαρτίου 2024. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους και δημιουργία και εκτύπωση προωθητικού υλικού.

– Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΣΣΑΡΩΝ «ΟΙ ΜΑΣΣΑΡΕΝΕΣ», ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ την 31η Μαρτίου 2024 στην Δ.Κ. Μασσάρων . Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνες για την προμήθεια υλικών και αναλώσιμων για τη δημιουργία και το κέρασμα εδεσμάτων και για τη δημιουργία και εκτύπωση προωθητικού υλικού.

– Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Λαέρμων «ΤΟ ΘΑΡΡΙ» της «Γιορτής της ελιάς» στις 24 Μαρτίου 2024 στα Λάερμα.
Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνες για την προμήθεια υλικών και αναλώσιμων για τη δημιουργία και το κέρασμα εδεσμάτων και για τη δημιουργία και εκτύπωση προωθητικού υλικού.

– Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Μασσάρων «Το Καμμύρι» της «Γιορτής του Πορτοκαλιού» στις 7 Απριλίου 2024. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ