Νικητιάδης στο Open «Η κυβέρνηση σκοπίμως προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τα μεγάλα προβλήματα»

0
32

Νικητιάδης στο Open «Η κυβέρνηση σκοπίμως προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τα μεγάλα προβλήματα»


«Η κυβέρνηση σκοπίμως προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τα μεγάλα προβλήματα της ακρίβειας, της ασφάλειας των πολιτών, της εξωτερικής πολιτικής και επιδιώκει να μονοπωλήσει το δημόσιο διάλογο η υπόθεση των ομόφυλων ζευγαριών»,
υπογράμμισε ο Γιώργος Νικητιάδης, βουλευτής Δωδεκανήσου και τ.υφυπουργός, το πρωί της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του τηλεοπτικού σταθμού «Open», ενώ παραλλήλως σημείωσε πως «βεβαίως και πρέπει να επιλυθούν τα ζητήματα που απασχολούν τα ομόφυλα ζευγάρια και απαιτούνται απαραίτητες ρυθμίσεις».

Ο κ. Νικητιάδης τόνισε πως «Το μεγάλο θέμα μας πρέπει να είναι τα παιδιά! Ασχοληθήκαμε με τα παιδιά όπως θα έπρεπε; Έψαξε κάποιος να δει, ποιά είναι τα αίτια που οδηγούν σε αυτή την απίστευτη βία στους νέους ανθρώπους που βλέπουμε καθημερινώς στα ρεπορτάζ σας; Τι φταίει; Φταίει η οικογένεια; Φταίει το σχολείο; Φταίει το τάμπλετ που αφιερώνουν τόσο χρόνο τα παιδιά; Αυτά δεν έπρεπε να μας απασχολήσουν;»

Αναφορικώς με το θέμα της επιστολικής ψήφου των αποδήμων ο βουλευτής Δωδεκανήσου τόνισε πως «Ήμουν απόδημος. Έχω ζήσει στο εξωτερικό! Τα προβλήματα της Ελληνικής παιδείας είναι τα κυρίαρχα στο χώρο της ομογένειας! Η Ελληνική παιδεία είναι αυτή που θα διατηρήσει τον Ελληνισμό για πάντα εκεί και την έχουν εγκαταλείψει! Ήταν υπουργός Παιδείας η κα. Κεραμέως και ήρθε τώρα και νοιάστηκε για την ψήφο των ομογενών, ενώ όταν ήταν υπουργός δεν έκανε απολύτως τίποτα για τα θέματα της Ελληνικής παιδείας των αποδήμων; Δε θέλουν συναίνεση είναι προφανές.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ