Ιωάννης Πάππου στην εκδήλωση Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου: Δείξαμε ομόνοια, επενδύσαμε στον απόλυτο βαθμό συνεργασίας

0
2898

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ:

 

«Δείξαμε ομόνοια, επενδύσαμε στον απόλυτο βαθμό συνεργασίας, αντεπεξήλθαμε στις κρίσεις και συνεχίζουμε δυναμικά για τις επόμενες γενιές επιχειρηματιών του τόπου μας»

 

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου 2024 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, την οποία ευλόγησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Ιωάννης Γεωργίου Πάππου, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα των συνεργασιών και της ομόνοιας σε όλα τα επίπεδα για την οχύρωση απέναντι στις δυσκολίες και στις κρίσεις.

«Υπηρετώ τον επιμελητηριακό θεσμό για περισσότερα από 20 χρόνια εκ των οποίων τα τελευταία 12 από τη θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου. Ζήσαμε στιγμές δύσκολες και απαιτητικές όπως τα capital controls, η οικονομική και υγειονομική κρίση, το μεταναστευτικό αλλά και οι φυσικές καταστροφές. Σε όλες αυτές τις κρίσεις αντεπεξήλθαμε και φανήκαμε αντάξιοι των υποχρεώσεών μας και των θέσεων που υπηρετούμε, για έναν και μόνο λόγο. Δείξαμε ομόνοια και επενδύσαμε στον απόλυτο βαθμό συνεργασίας με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με τα Υπουργεία, με τους βουλευτές, με τους Δήμους της Δωδεκανήσου, με όλους τους φορείς και τα σώματα ασφαλείας. Από αυτό εδώ το βήμα, θέλω να δώσω την υπόσχεση ότι αυτή η Διοικητική Επιτροπή και όχι μόνο εγώ ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ούτως ώστε αυτό το οποίο επιτύχαμε να το ενδυναμώσουμε και να το κληροδοτήσουμε και στις επόμενες γενιές», ανέφερε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κατά την σύντομη ομιλία του.

Στις συνεργασίες μέσα από τις οποίες επέρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα αναφέρθηκε στον χαιρετισμό του και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος δίνοντας έμφαση στις πρωτιές που κατέγραψε η Περιφέρεια σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. «Οι αριθμοί, μέσα σε έναν χώρο όπως είναι το Επιμελητήριο, έχουν αξία. Ο τόπος έφτασε σε κορυφές που δεν έχει ξαναδεί όπως η πρώτη θέση σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε ρυθμό ανάπτυξης. Η κοινωνία δεν τρέφεται μόνο με ωραία λόγια, η κοινωνία θέλει ευκαιρίες. Αυτές οι ευκαιρίες είναι που έφεραν πίσω έφεραν πίσω πληθυσμό σε αυτό τον τόπο» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γ. Χατζημάρκος ο οποίος δήλωσε για ακόμα μια φορά τη στήριξή τους στις προσπάθειες του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου δηλώνοντας ότι η πόρτα της Περιφέρειας είναι πάντα ανοιχτή.

Ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αλέξανδρος Κολιάδης εξέφρασε την πρόθεσή του για στενή συνεργασία με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και συνεχάρη τον κ. Γιάννη Πάππου για την πορεία και το έργο του ως Προέδρου του μεγαλύτερου παραγωγικού φορέα της Δωδεκανήσου. «Ο ρόλος του Επιμελητηρίου είναι καταλυτικός και εμείς θα επιδιώξουμε τη συνεργασία προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε δίπλα σας σε οτιδήποτε μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι, αναγνωρίζοντας τη σημασία της συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα» είπε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ρόδου, ο οποίος ευχήθηκε μια καλή και παραγωγική χρονιά στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και σε όλα τα μέλη του φορέα.

Τις ευχές του για την νέα χρονιά στον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Γεωργίου Πάππου, στους συνεργάτες του και στα μέλη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου εξέφρασαν και πολλοί εκπρόσωποι φορέων στους σύντομους χαιρετισμούς τους.

Η τυχερή της βραδιάς ήταν η Γενική Γραμματέας του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Φαίδρα Σπανού η οποία βρήκε το φλουρί.

Στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων αιρετοί, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, μέλη του φορέα και εργαζόμενοι.

Ξεχωριστή νότα έδωσαν στην εκδήλωση τα παραδοσιακά κάλαντα υπό τους ήχους του σαντουριού που έψαλλαν μέλη του Συλλόγου Πατμίων Ρόδου «Ο Οσιος Χριστόδουλος», του Συλλόγου Νισυρίων Ρόδου «Η Πορφυρίς», της Ενωσης Καλυμνίων Ρόδου «Ο Εν Καλύμνω Αγιος Σάββας», της Αδελφότητας Ολυμπιτών Ρόδου «Η Βρυκούς», του Συλλόγου Τηλίων Ρόδου «Ο Αγιος Παντελεήμων». Η πρωτοβουλία για την εορταστική νότα ήταν του επιμελητηριακού συμβούλου κ. Γεώργιου Καμίτση ο οποίος έπαιξε και το σαντούρι.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ