Η κοπή πίτας του Επαρχείου και των εργαζομένων σε αυτό από τον Σεβασμιώτατο

2
7407

Η κοπή πίτας του Επαρχείου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ Ναθαναήλ, των εργαζομένων και φυσικά της Επάρχου Ντίνας Σβύνου , του Αντιπεριφερειάρχη Μπάμπη Ναβροζίδη, της Περιφερειακής Συμβούλου Ευτυχίας Σταθοπούλου και του απερχόμενου Επάρχου Ιωάννη Καμπανή.
Ο Σεβασμιότατος τόνισε πως και η εκκλησία και οι άνθρωποι που κρατάνε την εξουσία στα χέρια τους είναι περισσότερο απαραίτητοι. Πρόσθεσε πως εκείνο που δίνει δύναμη στην εξουσία, είναι η λαϊκή κυριαρχία και πως ο λαός είναι αυτός που κατευθύνει.
Το μήνυμα όλων ήταν η συνεργασία με μοναδικό γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των Κώων ενώ η κ. Σβύνου ζήτησε από το Σεβασμιότατο να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στο έργο τους. Τόνισε πως  βρίσκονται σε αυτή τη θέση για να υπηρετήσουν τον τόπο και πως σήμερα έκαναν μία ευλογημένη αρχή για το Επαρχείο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Ανάπτυξης Μπάμπης Ναβροζίδης, ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία στους εργαζόμενους του Επαρχείου και δήλωσε πως έχει εμπιστοσύνη στην εργατικότητα και τη μεθοδικότητα της νέας Επάρχου.
Με τη σειρά της η Περιφερειακή Σύμβουλος Ευτυχία Σταθοπούλου ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλον τον κόσμο και πρόσθεσε πως έχουν συζητήσει με την κ. Σβύνου και αναμένουν να ενημερωθεί από όλες τις υπηρεσίες , για να γνωρίζουν τί ακριβώς παρέλαβε, ούτως ώστε να μπορούν να έχουν μια αναλυτικότερη ενημέρωση με σκοπό την επίλυση των θεμάτων που απαιτείται να συζητηθούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Τέλος ο π. Έπαρχος Ιωάννης Καμπανής, αναφέρθηκε στη Ντίνα Σβύνου , την οποία θεωρεί φίλη του , τονίζοντας παράλληλα πως δεν έχει πήλινα πόδια, είναι καταρτισμένη και θα υπάρχει άριστη συνεργασία με τους εργαζομένους του Επαρχείου.  Προσέθεσε πως καλό είναι κάποιος να κάνει πρώτα αυτοκριτική , διότι το εύκολο είναι να κάνει κριτική.

Πηγή: https://www.kostv.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ