Υποτονική η κίνηση στην αγορά της Κω, κατά τις πρώτες μέρες των εκπτώσεων

8
12974

Υποτονική η κίνηση στην αγορά της πόλεως Κω, υποστηρίζουν οι καταστηματάρχες της περιοχής.
Κύρια αίτια αυτής της χαμηλής κίνησης, θεωρούν οι επαγγελματίες, πως είναι το γεγονός ότι ο κόσμος ξόδεψε αρκετά χρήματα στις γιορτές και πως συνήθως βγαίνει στο δεύτερο μισό της εκπτωτικής περιόδου, ενώ οι περισσότεροι έμποροι, θέλησαν να προτρέψουν το αγοραστικό κοινό της Κω, να ενισχύσει την τοπική αγορά μιας και οι καλύτερες τιμές από πλευράς τους, υπάρχουν ουσιαστικά 365 μέρες το χρόνο.

Πηγή: https://www.kostv.gr

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …..ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ !
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

  2. Μπάρμπα Σούλη αγόραζε από το ίντερνετ και να δούμε σν δεν σου κάνουν τα παπούτσια ποιος θα τα βάλει, αν σου είναι μικρό το παντελόνι σε ποιον θα το δώσεις, εάν είναι χτυπημένο το ψυγείο σε ποιον θα πεις τον πόνο σου.

    • Δωρεάν επιστροφή και τέλος. Σίγουρα οι αγορές από το internet δεν είναι πανάκεια αλλά έχουν πολλά καλά.

  3. έχει δίκιο ο Μπάρμπα Σούλης!!! Επίσης: Το νησί είναι άδειο… λείπουν όλοι διακοπές!!! Όσοι έχουν απομείνει είναι κλεισμένοι μέσα!!! Το νησί δεν σε προδιαθέτει να κυκλοφορήσεις για κανένα λόγο? Τα πάντα κλειστά! Δεν κυκλοφορεί ψυχή! Όλα είναι πανάκριβα! Ακόμα και οι εκπτώσεις είναι μούφα! Όσο για αγορές από το internet …ναι θα προτιμήσω να κάνω τα ψώνια μου από εκεί που συμφέρει! Θέλω να στηρίξω την τοπική αγορά, αρκεί η τοπική αγορά να με θέλει πελάτη! Όταν το ίδιο ζευγάρι παπούτσια στο internet κάνει 49,99€ και στην Κω 85€ , δεν υπάρχει δίλημμα για το αν θα ψωνίσω ιντερνετικά ή οχι!!! Αν δεν μου κάνει το επιστρέφω με δωρεάν μεταφορικά ή με 5€ επιβάρυνση….πάλι κερδισμένος είμαι!

  4. Να κυταξεται να κρατήσεται τον πελάτη!!! Με προσιτές τιμές! Και ποιώτητα!!! Διότι! Έχει και αλλού πορτοκαλιές!!! (Κινέζοι. Ίντερνετ)!!

  5. Καλά με 2 εκατομμύρια αφίξεις στις εκπτώσεις θα κολλήσουμε?

    Εγώ πήρα ένα ζευγάρι αλυσίδες για τον γείτονα ,με το Δώρο των Χριστουγέννων απ το Peridromos Resort 5 star.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ