Οι πρώτες δηλώσεις της νέας Επάρχου Κω-Νισύρου Ντίνας Σβύνου | Μήνυμα ενότητας και συνεργασίας

16
21222
Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Φώτων παραβρέθηκαν σήμερα το πρωί, η έπαρχος Κω Νισύρου κ.Ντίνα Σβύνου και ο απερχόμενος έπαρχος,  κ.Ιωάννης Καμπανής . 
Αρχικά παρέστησαν στην δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Κω και στη συνέχεια στον προβλήτα πολεμικού, όπου έγινε η ρίψη του Σταυρού.
Σε φιλικό κλίμα, οι δύο συνεργάτες, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για τον προγραμματισμό της παράδοσης παραλαβής την ερχόμενη Τρίτη, μιας και η η κ.Σβύνου θα μεταβεί στη Ρόδο  για την  πρώτη συνεδρίαση του νέου περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.
Ο  απερχόμενος έπαρχος κ.Καμπανής,  ευχήθηκε  στην νέα έπαρχο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων της , με την κ.Σβύνου να τον προσκαλεί να κόψουν μαζί, την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του επαρχείου Κω Νισύρου, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και συνεργασίας.

Πηγή: https://www.kostv.gr

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εγώ πάντως που ήμουν εκεί την είδα δίπλα στο Νικηταρά τον αδερφικο σου φίλο να τα λέμε και αυτά είναι που θα σε στήριζε ο κοψιμιος …. αλλά και η σβυνου ξέχασε και τις παραιτήσεις από την κωαν και τις κατηγορίες και όλα έτσι πρέπει ενωμένοι να μας δουλεύουν για το καλό της πάρτης τους

    • προσοχή….σε ψηφίσαμε γιατι πιστέψαμε θα κάνεις την διαφορά……. Καλή θητεία και με προσοχή σε τέτοιου είδους προσεγγίσεις….

    • απο οτι φάνηκε απο την παραίτηση της απο την ΚΩΑΝ…. για να το έκανε κάτι θα είδε και προστάτευσε τον εαυτό της και την εικόνα της

  2. και να προγραμματισετε να μην γινεται λιμνη στον σκλαβενιτη!!!!!!

    • Από ότι σήμερα διάβασα τίς έκλεισε μια μπετονιερα που τίς σταμάτησαν κάποιοι αστυνομικοί
      κάπου το διάβασα δεν το είδα με τα μάτια μου
      ας ελπίσουμε ή Ντίνα να κάνει την διαφορά

  3. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ Η ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕΤΕ Η ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ 5ΕΤΙΑ

  4. Ο τοπος μας θελει αγωνες και εργα για να παει μπροστα οχι μονο να καθομαστε την καρεκλα να βγειτε εξω να δειτε που υπαρχει προβλημα και να το λυσετε

  5. Σας εύχομαι καλή θητεία!!! Αλλά! Τα προβλήματα δεν λύνονται με δηλώσεις, ευχολόγια και φωτογραφίες! Εάν δεν βγήτε από τα γραφεία και τις πολυθρόνες σάς!!! Τίποτε δεν θα καταφέρεται! Η εργασία είναι!!! Στους δρόμους, στα σκουπίδια, στα δάση, στα βουνά, στις παραλίες, θάλασσα κσι γενικά στην ύπαιθρο! Και όχι μόνον στο κέντρο πόλεως και χωριών! Πρέπει να στριμώξετε και δυναμικά την περιφέρεια! Και να απαίτησεται αυτά που δικαιούνται στον τόπο μάς! Αυτά ισχύουν και για την δημαρχία!!! Καλή σάς φώτιση!!!

  6. στον επαρχιακο θα δουμε και φετος τα ιδια?
    χορτα παντου, πλαστικα του νερου γεματα τα χαντακια, και λακκουβες, που χαλανε τα λαστιχα και τα αμορτισερ.
    να μην πουμε για τη λιμνη στου σκλαβενιτη οποτε βρεχει!!
    δουλεψτε.
    τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ