Ροδίτης επιχειρηματίας θα μοιράσει 100 δωροεπιταγές σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

4
9566

Αντί να στείλει τα καθιερωμένα καλάθια με δώρα στους πελάτες του, ένας Ροδίτης επιχειρηματίας επέλεξε φέτος να χαρίσει περισσότερες από 100 δωροεπιταγές των 50 ευρώ σε αντίστοιχο αριθμό οικογενειών του νησιού μας που έχουν πραγματική ανάγκη ενόψει των εορτών και του νέου έτους.

Πρόκειται για τον κο Φώτη Μπάρδο, η επιχείρηση του οποίου (BARDOS WOOD) δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιεί μία τέτοια ενέργεια, αφού και τα προηγούμενα χρόνια είχε πράξει ανάλογα με μικρότερα ή μεγαλύτερα ποσά.

Η διανομή των επιταγών, γίνεται στα γραφεία της επιχείρησης υπό την επίβλεψη της κοινωνικής λειτουργού κας Κατερίνας Φτάκλα.

Ο ίδιος σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Αυτά τα 5.000 ευρώ τα έδινα σε καλάθια χριστουγεννιάτικα κάθε χρόνο για τους πελάτες μου…

Φέτος, προτιμότερο είναι να δοθούν σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη! Ευχαριστώ όλους τους πελάτες και φίλους μου. Ξέρω ότι θα το χαρούν κι αυτοί! Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο.

πηγή: rodiaki.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μη γνωτω η αριστερά σου χειρ τι ποιεί η δεξιά σου. λιγότερη αυτοδιαφημηση.

  2. Το κράτος δίνει επιδόματα ανάλογου ποσού,μέρες και μήνες το αναφέρουν εφημερίδες οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα.Εκεί τι έχετε να πείτε;Μπράβο στον επιχειρηματία χρόνια του πολλά και μακάρι να τον μιμηθούν και άλλοι,επώνυμα ή ανώνυμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ