ΕΚΒΣΔ: ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 5μ.μ. Όλες και Όλοι μπροστά στο Νοσοκομείο

0
1538

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

 

ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 5μ.μ. μπροστά στο Νοσοκομείο

 

Συνεχίζουμε!

Γιατί η  κατάσταση στο νοσοκομείο της Κω , στα ΚΥ, στο ΕΚΑΒ και στις άλλες δημόσιες δομές  είναι χάλια!

Γιατί σήμερα υπάρχουν όλα τα μέσα και τα χρήματα για  σύστημα υγείας αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν για όλους, πλήρως στελεχωμένο σε  όλες τις  δομές δημόσιες υγείας!

Η κυβέρνηση συνεχίζει να μην  λύνει τα οξυμένα προβλήματα και αντί για μόνιμες προσλήψεις, ανακοινώνει ….βάσεις ελικοπτέρων για αεροδιακομιδές .

178 Εργατικά Κέντρα, ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, σωματεία και μαζικούς φορείς του Αιγαίου ένα  μήνα πριν συντονίστηκαν και πραγματοποίησαν  μαζικές κινητοποιήσεις στις 2/11 στα νησιά του Αιγαίου και στις 6/11 στο Υπ. Υγείας.

Οι απαντήσεις στην συνάντηση δεν ικανοποιούν στο ελάχιστο τα αιτήματα μας.

Δεν το βάζουμε κάτω! Απέναντι στην απάνθρωπη στάση των κυβερνητικών υπουργών  να μιλάνε για κόστος και ζημιές, απαντάμε με την κλιμάκωση των αγώνων μας για την κάλυψη των δικών μας αναγκών και όχι των αναγκών των επιχειρηματικών ομίλων που τους δόθηκε το έδαφος από όλες τις κυβερνήσεις και θησαυρίζουν από την αγωνία και τον πόνο των απλών ανθρώπων.

Φτάνει πια η κοροϊδία. Συμπληρώνονται δύο χρόνια  χωρίς παθολόγο στο νοσοκομείο. Δεν ανεχόμαστε να θρηνούμε διαρκώς θύματα, να μην έχουμε τη δυνατότητα για πρόληψη, θεραπεία, περίθαλψη και υγεία δημόσια και δωρεάν. Να πρέπει να ξενιτευόμαστε και να βάζουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη για υγεία, πανάκριβα εισιτήρια και λειψές συγκοινωνίες. Παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και διεκδικούμε αυτά που αξίζουν σε εμάς και τα παιδιά μας!

Απευθυνόμαστε  σε  σωματεία, συλλόγους  και φορείς της  Κω να συνυπογράψουν το κοινό πλαίσιο και να στηρίξουν αποφασιστικά τις κινητοποιήσεις στις 29 Νοέμβρη για την Υγεία.

Στηρίζουμε την 48ωρη απεργία της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) στις 29-30/11 και των υγειονομικών.

Συντονίζουμε τον αγώνα και την πάλη μας για να δοθούν λύσεις στα αιτήματα μας, που έχουν στην προμετωπίδα τους τη ζωή των ανθρώπων! Απαιτούμε λύσεις τώρα!

Δεν συμβιβαζόμαστε!

Ξέρουμε ότι ο λαός σώζει το λαό. Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

Υγεία αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν για όλους με πλήρη στελέχωση όλων των δημόσιων δομών με γενναία κρατική χρηματοδότηση και κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης. 

Διεκδικούμε :

  • Πρόσληψη ΤΩΡΑ μόνιμου παθολόγου

 

  • Πλήρη στελέχωση του νοσοκομείου Κω με μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό

 

  • Στελέχωση του Κέντρου Υγείας Αντιμάχειας

 

  • Στελέχωση του ΕΚΑΒ Κω

 

  • Στελέχωση του ΕΦΚΑ Κω

 

Ως ΕΔΩ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Συμμετέχουμε μαζικά. Υπερασπιζόμαστε την ζωή μας & την υγεία μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ