Δήμος Καλυμνίων: Ποιοι αναλαμβάνουν τις θέσεις ευθύνης (Πρόεδρος ΔΣ-Αντιδήμαρχοι- ΑΝΕΚ-ΔΕΥΑΚ-ΔΛΤ)

0
6058

Σε συναντήσεις που πραγματοποίησε ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Γιάννης Μαστροκούκος, χθες Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 και συμμετείχαν οι 15 εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και σήμερα Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 με όλα τα μέλη της Παράταξης, ανακοίνωσε τα πρόσωπα και τα καθήκοντα που θα τους ανατεθούν, στη νέα Δημοτική Αρχή που θα αναλάβει από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Αύριο Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 10.30 το πρωί, ο Γιάννης Μαστροκούκος σε συνέντευξη τύπου θα ανακοινώσει τον πλήρη κατάλογο των προσώπων που θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης.

Σύμφωνα με το πληροφορίες του kalymnos-news.gr και εκτός απροόπτου, νέος Πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί ο Δημήτρης Μαραγκός. Καθήκοντα Αντιδημάρχων αναμένεται να ανατεθούν στον Ιωάννη Θεοφιλίδη (Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών) και καθημερινότητας στο Βασίλη Μουσελλή. Επίσης σε θέσεις Αντιδημάρχων αναμένεται να οριστούν ο Γιώργος Χουλής και οι 2 εκλεγμένες γυναίκες της Παράταξης Πόπη Κουτούζη και Βαλαντούλα Καναβούρη .

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη ΔΕΥΑΚ Πρόεδρος αναμένεται να αναλάβει ο Μιχάλης Λελέκης και Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΝΕΚ ο Κώστας Μακρινάκης. Στο ΔΛΤ Καλύμνου αναμένεται να τοποθετηθεί ο Αναστάσιος Τρικοίλης.

Για περισσότερες λεπτομέρειες με όλα τα καθήκοντα που θα ανατεθούν και σε άλλα στελέχη της Παράταξης θα ανακοινωθούν στην αυριανή συνέντευξη τύπου του Γιάννη Μαστροκούκου

Πηγή: https://kalymnos-news.gr/2023/11/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b2%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%8d%ce%bd%ce%b7/
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ