Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ για σημερινή επίσκεψη Μενδώνη στην Κω: Επιχείρηση «καθαρά κάγκελα» από.. συνθήματα

7
4932

Επιχείρηση «καθαρά κάγκελα» από.. συνθήματα
Μήνες τώρα εργαζόμενοι, βιοπαλαιστές βρίσκονται στον δρόμο παλεύοντας για τα αυτονόητα. Για την υγειά τους και την ζωή τους. Και τα δυο κινδυνεύουν από την πολιτική που θέλει τα νοσοκομεία επιχειρήσεις και την χώρα μας να εμπλέκεται όλο και πιο βαθιά στους επικίνδυνους ΝΑΤΟ-ΕΕκους σχεδιασμούς σε πολέμους στην Ουκρανία και στην Γάζα.
Αίσθηση προκαλεί λοιπόν η εσπευσμένη επιχείρηση από διευθυντικά στελέχη του υπουργείου Πολιτισμού να κατεβάσουν τα πανό του ΕΚ ,στην λογική «σιγή νεκροταφείου», με αφορμή την επίσκεψη της Υπ. Πολιτισμού Μενδώνη.
Ισως να ενοχλούσε την Υπουργό Πολιτισμού το πανό με το σύνθημα «Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη» . Σε ποιόν να πεις ότι είναι πολιτισμός να σφαγιάζονται καθημερινά παιδάκια και εσύ ως κυβέρνηση να απορρίπτεις ακόμη και το ψήφισμα για ανθρωπιστική βοήθεια του ΟΗΕ.;; Είναι βαρύ
Εξίσου προβληματίζει η εντολή ς να κατέβει άμεσα και το πανό με το σύνθημα για την εγκατάλειψη της Υγείας ! Καλά εκεί στο Υπουργείο Πολιτισμού δεν ξέρουν πως η σπίθα του πολιτισμού στον κόσμο γεννήθηκε όταν ο αρχέγονος άνθρωπος έσκυψε πάνω στο τραύμα του άλλου;;
Μάλλον αυτό δεν θέλουν να θυμίσουν στην Υπ. Πολιτισμού και την κυβέρνησή της που λέει στους Κώους ότι τα χάλια του νοσοκομείου και της δημόσιας υγείας είναι «κανονικότητα» και μέσα στα όρια του επιτρεπτού κόστους-οφέλους
Η αδιέξοδη και επικίνδυνη πολιτική τους μας βγάζει στους δρόμους
Αύριο θα είμαστε περισσότεροι
Τα συνθήματα δεν κατεβαίνουν από το μυαλό μας και την σκέψη μας.
κ. Υπουργέ Πολιτισμού, καλωσορίσατε στην Ιπποκρατική Κω με το υποστελεχωμένο νοσοκομείο και τα κατεστραμμένα μνημεία .

3/11/2023

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή είμαστε υποχρεωμένοι κάθε εβδομάδα να βλέπουμε τα πανιά που αναρτατε; Όταν τελειώνει μια εκδήλωση τα μαζεύετε; Όλο το καλοκαίρι υπήρχαν τα πανό της Πρωτομαγιάς.Οι ίδιοι γνωστοί διαμαρτυρόμενοι κομμουνιστές είστε.Ολοι σας γνωρίζουμε και με την ανοχή του δήμου, αστυνομίας και πολιτών γίνεται αυτό το ρεζιλικι.Μην πολυξυνεστε γιατί είστε όλοι γνωστοί και δεν είναι δύσκολο να τηρηθούν τα νόμιμα κάποια στιγμή.Και η ανοχή έχει όρια,που σκουζετε κιόλας από πάνω σε μία παρανομία που κάνετε.Αντε να δούμε, ποιος σας έδωσε το δικαίωμα αυτό, ΝΤΕΜΕΚ οικολόγοι, ΝΤΕΜΕΚ ιδεολόγοι.Δημαρχε δουλειά σου είναι κάθε πρωί οι υπάλληλοι καθαριότητας να τα μαζεύουν όπου τα βρίσκουν αναρτημένα.Τελος από σήμερα κιόλας….

  2. Τι σχέση έχετε με τους εργαζόμενους ;Μακριά τα βρώμικα χέρια σας από εμάς κομματόσκυλα.Μόνο τον εαυτό σας εκπροσωπείτε.Να σταματήσει επιτέλους αυτό το καραγκιοζιλίκι με τις αμφησες και τα πανό.Μαζευτε τους.Δεν έχουμε άλλους νόμους για τους φασιστες του ΚΚΕ.

  3. Αν σε χαλαει κοπρια… Πηγαινε στην τουρκια. . Εξαλου.. Ο βρωμοτουρκος ο κουλης… Και ο καιριδης,, ειναι εκπροσωποι της τουρκικης πολιτικης στην ΕΛΛΑΔΑ….. Εδω στην ελλαδα εσυ τι θελεις..???? Την μιραντα την χαλαει και η ελληνικη σημαια .εσενα σε χαλανε οι ελδηλωσεις.. Που δεν εινσι ΚΚΕ αφορουν 10 εκκ εληνες που πεινανε… Και ο κουλης σε ταιζει 17 ευρω μαρκεγ παςς.

    • STAR X ÷ MOU ,η άποψη σου ΝΤΕΜΕΚ ΠΑΤΡΙΏΤΗ .Νεοναζιδιο τσιράκι του Κλασιδιαρη είσαι και φαίνεσαι.Πλακακια με το ΚΚΕ σε όλα; Που πάτε ρε ΚΟΡΟΙΔΑ; ΤΣΑΜΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥ και ΜΠΟΥΖΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥ

  4. Είμαι σίγουρος πως γνωρίζετε ότι απαγορεύεται από τον νόμο η ανάρτηση πανό σε αρχαιολογικούς και όχι μόνο χώρους ειδικά όταν προέρχονται από κομματικοποιημένες ομάδες. Μην μιλάτε λοιπόν γιατί κανονικά έπρεπε να σας πάνε στον εισαγγελέα και κακώς που η αστυνομία δεν το έκανε αυτεπάγγελτα ως όφειλε.

  5. Ευαισθητούληδες του κ@λου που νοιάζεστε μόνο για τους λαθρομετανάστες και όποιους πρόκειται να στραφούν κατά των Ελλήνων και των χριστιανών. Για τα Ελληνόπουλα τσιμουδιά. Ανθέλληνες προδότες είστε και το δηλώνετε επίσημα στις θέσεις του κόμματος σας χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Οι εχθροί μας λοιπόν είναι με αυτή την σειρά: εσείς τα κουμμούνια, οι λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει τα νησιά με κάποιο σκοπό, και στο τέλος οι γείτονες από τα απέναντι παράλια.
    https://www.rizospastis.gr/story.do?id=9261005

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ