Επίθεση σκύλου σε μαθητή στο Ζηπάρι. Με άμεση επέμβαση συμπολίτη μας, αποφεύχθησαν τα χειρότερα

8
23059

Μία απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε σήμερα το πρωί στο Ζηπάρι στην Πλατεία Δημοκρατίας, όταν ένας μικρός μαθητής δέχθηκε επίθεση από δεσποζόμενο σκύλο, ο οποίος ήταν ελεύθερος στο δρόμο.
Το παιδί περπατούσε προς το σχολείο του όταν, όπως επιβεβαίωσε και η αυτόπτης μάρτυρας Θεανώ Μαγκαφά, ο σκύλος κοιτώντας αρχικά επίμονα το παιδί, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του.
Ο συμπολίτης μας Νίκος Σταμόγλου, πατέρας δύο παιδιών τα οποία και εκείνος ετοιμαζόταν να τα πάει σχολείο, αντιλαμβανόμενος το γεγονός, βγήκε από το αυτοκίνητο του με σκοπό να βοηθήσει το τρομοκρατημένο παιδί.
Στην προσπάθεια του και κινούμενος αρκετά γρήγορα και φωνάζοντας, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο οδόστρωμα, τραυματίζοντας τα χέρια και τα πόδια του.
Ο σκύλος αφού έκανε λίγο πίσω, ξανά προσέγγισε το μαθητή ο οποίος έφυγε τρέχοντας, με τον κ.Σταμόγλου να σηκώνεται και να τον διώχνει, αναγκάζοντας τον να επιστρέψει στο σπίτι του ιδιοκτήτη του, ο οποίος δήλωνε πως το τετράποδο του είναι ακίνδυνο και δε δαγκώνει, ενώ στη συνέχεια έφυγε από το χώρο του συμβάντος.
Ο κ.Σταμόγλου οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Κω, προκειμένου να του παρασχεθούν οι ‘Α βοήθειες. Εκεί βρέθηκε η κάμερα του Kos Tv, προκειμένου να μοιραστεί την εμπερία του και να τονίσει πως καλό είναι τα δεσποζόμενα ζώα, να μην κυκλοφορούν ελεύθερα, γιατί το κακό μπορεί να συμβεί ανά πάσα ώρα και στιγμή…

Πηγή: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε αυτην την γειτονια ολοι την μερα και νυχτα γαυγιζουν σαν τρελα

    Δεν μπορουμε να κοιμηθουμε ουτε να ησυχασουμε. Μερα νυχτα αυτο το μαρτυριο. Αλλο σπιτι εχει και τρια σκυλια και χαλανε τον κοσμο. Ποιος μπορει να κανει κατι? Τα ζωα τα προστατευει ο νομος. Τους γειτονες ποιος τους προστατευει? Η αστυνομια ας κανει μια περατζαδα μετα τις 23:00 να κυνηγησει τους ανευθυνους ιδιοκτητες.

  2. Έχει παραγίνει το κακό με τους σκύλους στο Ζηπαρι. Το καλοκαίρι κάθε πρωί πηγαίναμε με τα πόδια στο Τιγκακι και έτρεμε η ψυχή μας γιατί αρκετές φορές τα άφηναν οι ιδιοκτήτες τους ελεύθερα να τριγυρνούν στους δρόμους και μάλιστα ήταν και άγριας ράτσας. Αν είναι δυνατόν δηλαδή να φοβόμαστε να πάμε στην θάλασσα μην μας φάνε οι σκύλοι!Απ την στιγμή που είναι άγριας ράτσας οι ιδιοκτήτες πρέπει να τους έχουν πάντα δεμένους και μαζεμένους μέσα!Πρέπει να γίνει το κακό και μετά να ξυπνήσουν?

  3. Μονιμη κατασταση.
    πολυ ωραια να εχεις κατοικιδιο, αλλα μηπως να το προσεχεις γιατι οσοι θελουμε να περπαταμε τρεμουμε μην μας επιτεθει?οπου και να πας σ οποιο στενο και να περπατησεις ακους και βλεπεις μες στο δρομο να τρεχουν προς το μερος σου και δεν ξερεις πως να αντιδρασεις.

  4. Καλύτερο άρθρο δεν έχω ξαναδιαβάσει, κοίταξε επίμονα το παιδί = επίθεση τόσα θέματα να ασχοληθείτε και πάτε για συνέντευξη σε ένα τύπο που πήγε να βοηθήσει αλλά τόσο άχρηστος ήταν που έπεσε μόνος του και χτύπησε τέτοιους θέλουμε. Κως 2023 μπδελο.

  5. Δεν είναι μόνο στο Ζηπάρι.Έχουμε γεμίσει σκύλους ,ενοχλούν και οι ιδιοκτήτες ανεύθυνοι.Άλλος το έχει δεμένο αλλου από εκεί που μένει,το ζώο γαυγίζετε συνέχεια ενοχλεί και ο ιδιοκτήτης στον κόσμο του.Του πάει μια φορά τη μέρα φαγητό και θεωρεί ότι αγαπάει τα ζώα.Άλλος έχει τρία στην αυλή δεν μπορεί να περάσει άνθρωπος απέξω μέρα νύχτα γαβγίζουν.Κυρίως οι νεόπλουτοι θεωρούν ότι αν έχουν μερικά σκυλιά στο κηπο επιβεβαιώνονται.Αδιαφορούν για τους γείτονες.Δεν λένε καλημέρα στον δίπλα αλλά θεωρούν τον εαυτό τους καλό άνθρωπο επειδή ταΐζουν ένα σκύλο.Ναι δεν θέλω να είμαι άδικη.Υπάρχουν άτομα που πράγματι αγαπούν τα ζωα και τα φροντίζουν,κάνοντας τα μέλη των οικογενειών τους προσπαθώντας να μην ενοχλήσουν κανένα.Δεν αναφέρομαι σε αυτούς ,αλλά στα ζωα τους μισάνθρωπους που έχουν κάποιο ζώο το ταλαιπωρούν και αυτό και τους δίπλα.Κάντε κάτι.Πι φιλοζωικές ας αρχίσουν από αυτούς να προστατέψουν τα ζωα.Εξαλου τα αδέσποτα δεν προήλθαν από ανθρώπους που δεν είχαν ζώο.

  6. Κάποιοι έχουν κάνει το νησί σκύλο νησί.Δεν βρίσκεις ησυχία πουθενά εκτός από το κίνδυνο δεν μπορείς να κοιμηθείς να ξεκουραστείς,να πας βόλτα ,κάποιο σκυλί θα σε γαβγίζει,Ελεος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ