Αποστολή στην Κίναρο από την ομάδα “All For Blue organization”

0
69

Η ανάρτηση της Ομάδας “All For Blue organization” με την Κατερίνα Τοπούζογλου για τη δράση της στην Κίναρο.

Η ομάδα μας ξημερώματα της Κυριακής (15/10/2023) ακολούθησε το δρόμο προς την Κίναρο, μια μαγική νησίδα στο Αιγαίο πέλαγος. Αυτή τη φορά, είχαμε σκοπό όχι μόνο να καθαρίσουμε το βυθό, να πάμε φάρμακα για τα ζώα και προμήθειες στην κυρά Ρήνη, τη μοναδική κάτοικο του νησιού, αλλά να βάψουμε την ελληνική σημαία στην ταράτσα της.

Η κυρά Ρήνη είναι μια γυναίκα εξαιρετικής δύναμης και τόλμης που μας εντυπωσιάζει.

Μας υποδέχτηκε όπως πάντα με χαμόγελο και όσο έπινε τον πρωινό της καφέ εμείς ξεκινήσαμε τις δράσεις.

Μαζί ήταν και η κόρη της, η Ακαθή, που είχε έρθει από την Κάλυμνο για να επισκεφτεί τη μητέρα της. Η συνάντηση τους ήταν συγκινητική και γεμάτη αγάπη.

Όλοι μαζί βάψαμε την ελληνική σημαία στην ταράτσα της με την κυρα Ρήνη να αστειεύεται και παράλληλα να μας προσέχει μην πέσουμε από την ετοιμόρροπη σκεπή.

Είναι χαρακτηριστική η απάντησή της κάθε φορά που κάποιος τη ρωτάει αν φοβάται που μένει μόνη της στο νησί αποκρίνεται με θάρρος: «Δε φοβάμαι τίποτα γιατί κοιμάμαι κάτω από την ελληνική σημαία».

Στη συνέχεια, προχωρήσαμε σε υποβρύχιο καθαρισμό στον κόλπο μπροστά από το σπίτι της κυράς Ρήνης, αφαιρώντας όχι μόνο κουτάκια αναψυκτικών και ποτών αλλά ταψιά, ρόδες, γαλότσες (!!) και αρκετά δίχτυα.

Η επίσκεψη αυτή ήταν πραγματικά ξεχωριστή.

Η αλληλοσυμπόνοια και η δέσμευση που μοιραστήκαμε οι εθελοντές της All For Blue με την κυρά Ρήνη και την κόρη της Ακαθή αντικατοπτρίζουν τον αληθινό νόημα της αλληλεγγύης και της προστασίας του περιβάλλοντος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ