ΧΑΣΑΠΛΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Ένα τεράστιο «ευχαριστώ» για την εμπιστοσύνη σας!

0
152

Θέλω να πω ένα τεράστιο «ευχαριστώ» σε όσες και όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους.
Άλλωστε, χωρίς εσάς δεν θα είχε έρθει αυτό το αποτέλεσμα που μόνο με αισιοδοξία, δύναμη και όρεξη μπορεί να με γεμίσει για το άμεσο μέλλον και τη δουλειά που έρχεται.
Ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ», επίσης, σε όσες και όσους θέλανε να με στηρίξουν, αλλά δεν τα κατάφεραν να ψηφίσουν και σε όσες και όσους ψήφισαν κάποιο άλλο ψηφοδέλτιο, αλλά πάντα υπήρχε ευχάριστος και εποικοδομητικός διάλογος στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού.

Είναι, τουλάχιστον, συγκινητικό που από την πρώτη στιγμή αυτού του δύσκολου, αλλά όμορφου, αγώνα που έδωσα ένιωσα τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας στο όραμά μου, που δεν είναι άλλο από μια κοινωνία χωρίς τοξικότητα και πέρα από χρώματα, με μοναδικό στόχο την συνεργασία και το διάλογο για να έρθουν τα νησιά μας εκεί όπου μπορούν και αξίζουν!

Ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στην οικογένειά μου και τους φίλους μου, που ήταν κάθε λεπτό κοντά μου, σε ότι χρειαστώ, αλλά φυσικά και ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στην Χρύσα Καραγιάννη που από την πρώτη στιγμή με εμπιστεύθηκε και μου έδωσε αυτό το βήμα.
Ακόμα, πολλά συγχαρητήρια και «ευχαριστώ» σε καθεμία και καθέναν συνυποψήφιό μου για αυτόν τον τίμιο αγώνα που δόθηκε!

Η ενθάρρυνση που εισέπραξα όλο αυτό το διάστημα και που συνεχίζω να εισπράττω αποτελεί πηγή έμπνευσης και δύναμης.
Για αυτό σας διαβεβαιώ πως ο αγώνας, για να φτάσει η Κως και η Νίσυρος εκεί που όλοι επιθυμούμε, θα είναι συνεχής και με αφοσίωση χωρίς καμία μεροληψία.

Είμαι ευγνώμων, λοιπόν, για όλα αυτά τα συναισθήματα που εισέπραξα και ανυπομονώ να το ανταποδώσω, με μοναδικό σκοπό το καλό των νησιών μας!

 

Χασαπλαδάκης Γιώργος

Οικονομολόγος – Περιφερειολόγος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ