Κάλυμνος: “Έφυγε” από τη ζωή ο Γιώργος Κολέλης σε ηλικία 73 ετών

0
14740

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Γιώργος Κολέλης χθες Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023.

Γεννημένος το έτος 1950, με καταγωγή από τo Σιδηρόκαστρο Σερρών, όπου τελείωσε και το Λύκειο. Συνέχισε τις σπουδές στα ηλεκτρονικά στο ΤΕΙ Αθηνών. Παντρεμένος από το 1976, με την Καλυμνιά Νηπιαγωγό Θέμις Τρικοίλη, εγκαταστάθηκαν στην Κάλυμνο, δημιούργησαν μία όμορφη οικογένεια και απέκτησαν 2 υπέροχα κορίτσια την Καλλιόπη, Πολιτικό μηχανικό και τη Σούλα, Μηχανολόγο μηχανικό.

Ο Γιώργος Κολέλης δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην Κάλυμνο, ως ηλεκτρονικός, ελεύθερος επαγγελματίας, για πολλά χρόνια και μέχρι της συνταξιοδότησης του. Εργάστηκε ως Τεχνικός στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, σε τοπικούς Τηλεοπτικούς σταθμούς και σε ραδιόφωνα, ενώ παρείχε τεχνική υποστήριξη σε Εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Αγαπητός στην κοινωνία της Καλύμνου, δραστήριος, εργατικός, ευγενικός, πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει, με το χαμόγελο στα χείλη, με πηγαίο χιούμορ και για κάθε περίπτωση είχε να πει και το δικό του ανέκδοτο.

Το kalymnos-news.gr και οι συνεργάτες του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο του Θέμις, στις κόρες του Καλλιόπη και Σούλα και στους λοιπούς συγγενείς.

Καλό ταξίδι Γιώργο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ