Διαβεβαίωση Ταγαρά προς Νικητιάδη για αποδοχή ως κοινόχρηστων χώρων και των δρόμων -προσβάσεων του Κτηματολογίου Δωδεκανήσου

0
7776

Τη διαβεβαίωση ότι στη Δωδεκάνησο θα είναι αποδεκτοί ως κοινόχρηστοι χώροι και οι κτηματολογικοί  δρόμοι – προσβάσεις που περιγράφονται στα κτηματολογικά διαγράμματα και στους κτηματολογικούς χάρτες, λόγω της ύπαρξης του Κτηματολογίου Ρόδου – Κω – Λέρου απο το 1927, έλαβε  μετά απο επικοινωνία με τον αρμόδιο υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Νικόλαο Ταγαρά ο βουλευτής Δωδεκανήσου και τ.υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης.

Μετά από σχετική ενημέρωση που ειχε ο Δωδεκανήσιος βουλευτής για τις εμπεριστατωμένες  προτάσεις του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, επικοινώνησε άμεσα με τον αρμόδιο υφυπουργό κ. Ταγαρά ο  οποίος συμφώνησε  με τη λογική βάση του αιτήματος του ΤΕΕ και δεσμεύτηκε πως θα συμπεριληφθεί στην υπο ψήφιση νομοθετική ρύθμιση.

Η σχετική δέσμευση του αρμόδιου υφυπουργού κ. Ταγαρά, έρχεται να ικανοποιήσει στην ουσία ένα βασικό αίτημα και πρόταση παραλληλως του Τμήματος Δωδεκανήσου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στη σχετική επερχόμενη ρύθμιση της παράτασης της κείμενης νομοθεσίας για την οικοδομησιμότητα εντός Ζώνης 500 μέτρων καθώς και τμημάτων άνω των 4 στρεμμάτων σε σχέση με την την υποχρέωση ύπαρξης προσώπου σε κοινόχρηστο χώρο, αίτημα που καλύπτει και πολύ μεγάλο πληθυσμό Δωδεκανησίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ