Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Γιάννης Πολίτης

22
11959

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Γιάννης Πολίτης

 

Τον Γιάννη Πολίτη, ενεργό μέλος της κοινωνίας της Κεφάλου, πετυχημένο ελεύθερο επαγγελματία, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

Μιλώντας για την συμμετοχή του Γιάννη, ανέφερε χαρακτηριστικά «…ο Γιάννης Πολίτης με τιμά με την εμπιστοσύνη του. Η παρουσία του στην παράταξη μας, σηματοδοτεί την ιστορική συνέχεια ενός ανθρώπου που υπήρξε για εμένα εξαιρετικός φίλος, συνεργάτης και δάσκαλος στην αυτοδιοίκηση. Του αλησμόνητου Νίκου Ζερβού. Ο Γιάννης, ανιψιός του Νικόλα, τιμά τη μνήμη του. Και ως νέος άνθρωπος, θα αγωνιστεί μαζί μας ενεργά».

 

Ο Γιάννης Πολίτης, από την πλευρά του τόνισε «…πάντοτε με ενδιέφεραν τα κοινά του τόπου μας. Αφορούν άλλωστε τη ζωή μας. Οι δημοτικές εκλογές έχουν τη σημασία τους για το μέλλον του νησιού μας. Για αυτό αποδέχτηκα την πρόταση του Θεοδόση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», εκτιμώντας τον χαρακτήρα και το πάθος του να προσφέρει στο νησί μας.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς έχει την ίδια αυτοδιοικητική φιλοσοφία, όπως ο αείμνηστος θείος μου Νίκος Ζερβός. Ανιδιοτελής, αποτελεσματικός, με σεβασμό σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε συμπατριώτη.

Όσον αφορά στην Κέφαλο, έγιναν αρκετά αυτά τα χρόνια, αντιμετωπίστηκαν σημαντικά προβλήματα, όπως η υδροδότηση. Παρόλα αυτά, χρειάζεται συνεχής προσπάθεια να βελτιώνουμε τις συνθήκες ζωής στον τόπο μας. Αυτό θα κάνουμε στη νέα περίοδο. Όλοι μαζί θα πετύχουμε».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παντού το νερο και "Θα αγωνιστούμε να τα φτιάξουμε τη νέα περίοδο"

    Όβρε και το κείμενο σας το γράφουνε…. ειμάθατε και την «νέα περίοδο.. δαιμόνοι» ούλοι σας για το νέρο λέτε, τίποτα άλλο έχει κάνει για την κέφαλο? Ξυπνάτε βρε …. το …. μου μέσα, που σας περιπέζουσει και νομίζετε ότι κάτι κάνετε, για να πάτε στην καφετέρια και να νομίζετε ότι σας βλέπουν ούλοι!!
    για τους ψήφους σας θέλουσει και μετά δεν θα σας μιλούσει κιόλας!

    • ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΞΑΝΑΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΝΕΙΣΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΕΡΒΟΥ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΜΠΟΜΠΑ.ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ,ΣΑΚΗΣ ΜΠΑΡΑΧΑΝΟΣ,ΝΙΚΟΣ ΖΕΡΒΟΣ,ΚΟΥΖΟΥΚΑΣ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΟΛΙΓΟΤΕΡΟ 60%.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ,ΜΕ 4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΥΕΣ ΑΛΑΞΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.Οι αλλοι πολες αντιπαθειες.Ασε που το χωριο βριζει που δεν αφησε τους εργαζομενους να δουλεψουν.

      • ΔΕΝ ΒΛΕΠΗΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΘΕΛΗΣ ΓΑΙΔΑΡΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΞΥΠΝΑ ΚΑΦΑΛΙΑΝΕ…………….

    • Το μονο κακο ειναι οτι πηρες στον λαιμο πολους,με τα αισχρα ψεματα σου.

    • Και τον ανηψιο του αιμνειστου νικου ζερβου πηρε ο νικηταρας!!!!Καρδαμαινα ξυπνατε οι δημοτικες ελαβαν τελος.Νικηταρας δημαρχος και παλι.

  2. Δήμαρχε την Δευτέρα θα κλάψουμε… μην κάνεις το λάθος και στείλεις συμβούλους στα σχολεία… τουλάχιστον στου γιου μου … με καρφωμένα παράθυρα και με τον κίνδυνο 2ης πλημμύρας ή να πέσουν στα κεφάλια των παιδιών μας σχολείο δεν θα ανοίξει … στο υπογράφουμε εμείς οι γονείς…

  3. Χωρίς σχέδιο πόλεως και με την επερχόμενη κατάργηση της εκτός σχεδίου δόμησης δεν θα έχετε [σπιτότοπο] να φτειάξετε ένα σπίτι για τα παιδιά σας.Όσες περιοχές έχουν σχέδιο πόλεως αναπτύχθηκαν με γρήγορους ρυθμούς και σεις πάτε με το ρυθμό της χελώνας,τελευταίοι και ιδρωμένοι.Όταν φτάσει όμως ο κόμπος στο χτένι,τότε να δούμε υποψήφιοι σύμβουλοι που θα πάτε να κρυφτείτε.

  4. ………….ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ!
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΠΡΟΑΒΑΛΕΤΕ ΝΕΚΡΟΥΣ! ΔΕΝ ΣΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ????

  5. Καλή επιτυχία Γιάννη! εκτός από τον ζάχαρο που κατά γενική ομολογία έκανε παντού έργα τί άλλο δήμαρχε?

  6. πριν λίγο καιρό ότι άχρηστη και ότι δέν έκαμαν τίποτα , τώρα τι άλλαξε!!! Μπας σε καλό μας

  7. καλη επιτυχια ΓΙΑΝΝΗ με το ΘΕΟΔΟΣΗ της..ΙΣΚΙΡΗΣ ΚΩ για ολο το νιση ενομενει μπραβο

  8. Που κολλάει ο Γιαννης με τον συγχωρεμένο;;;;καμία σχέση και είναι ντροπη να προβάλετε έτσι …κρίμα πολύ κρίμα !!!και όσο για τα πολλά έργα στην κεφάλο ελάτε να δείτε αλλά ελάτε μέρα γιατί την νύχτα δεν έχουμε φώτα όσα Χρόνια διοικεί ο Θεοδοσης

  9. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 450 ΥΠΕΡ ΚΥΡΙΤΣΗ….
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΦΝΙΑΣΤΕΙΤΕ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ