ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ: «Η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Ρόδο»

0
5702

«Η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Ρόδο»

 

Η Ρόδος καιγόταν επί 10 μέρες. Η Ρόδος έζησε τον εφιάλτη της με μόνο όπλο τον εθελοντισμό των πολιτών της. Η κοινωνία κινήθηκε δυναμικά για να σταματήσει το καταστροφικό πέρασμα της φωτιάς, να σώσει ανθρώπινες ζωές, περιουσίες, φυσικό και ζωικό περιβάλλον.

Η τοπική αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού υστέρησε και κρίθηκε κατώτερη των περιστάσεων στο κρίσιμο δεκαήμερο των πυρκαγιών. Σήμερα, ανίκανη για αυτοκριτική και κυρίως για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας για το νησί, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών καταφεύγει στα κομματικά δεκανίκια.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός μιας χώρας που διεκδικεί θλιβερή πρωτιά σε καταστροφικές πυρκαγιές το φετινό καλοκαίρι, επισκέπτεται τη Ρόδο ακριβώς την ημέρα που γίνεται η επίσημη πρώτη του εκλεκτού του περιφερειάρχη. Τυχαίο; Όχι!

Το ερώτημα προκύπτει αβίαστα. Ποιες είναι οι προτεραιότητες του κ. Μητσοτάκη;

Να επανεκλεγούν οι εκλεκτοί του υποψήφιοι και να διασφαλιστεί η κομματική του κυριαρχία στην αυτοδιοίκηση ή να σχεδιαστεί το μέλλον του νησιού που οι πληγές του ακόμα δεν έχουν αποτυπωθεί. Στο φυσικό αλλά και στο οικονομικό περιβάλλον.

Με πρόχειρες προσεγγίσεις, βιαστικές συνεδριάσεις με φορείς, ανέξοδες υποσχέσεις και φυσικά ένα Ρόδος pass, προσπέρασε τη δύσκολη πραγματικότητα του νησιού και πέρασε στον ευνοϊκό γι αυτόν χώρο. Αυτόν του επικοινωνιακού show που στήθηκε από τον κ. Χατζημάρκο για την προώθηση της παράταξης του.

Σε ένα πανέμορφο χώρο που μόνο η Ρόδος μπορεί να προσφέρει, ο κ. Μητσοτάκης έδωσε το πλάνο στα media και την ανάλογη στήριξη στον περιφερειαρχη Ν. Αιγαίου.

Μόνο που η Ρόδος κ. Μητσοτάκη δεν είναι μόνο ωραία πλάνα. Η Ρόδος δεν είναι μόνο η βιτρίνα που μπορείτε να εκθέσετε τους εκλεκτούς σας υποψήφιους.

Η Ρόδος είναι οι άνθρωποι της που ακόμα μετράνε καμένα στρέμματα και περιουσίες. Είναι οι εργαζόμενοι που βλέπουν με φόβο ένα δύσκολο χειμώνα, είναι οι ξενοδόχοι και οι επιχειρηματίες που είδαν να πλήττεται βαριά η τουριστική περίοδος, είναι τα ζώα της που περιφέρονται πια σε έναν αφιλόξενο γι αυτά τόπο.

Η καρδιά της Ρόδου αυτό το καλοκαίρι μαύρισε. Η επίσκεψη σας είχε προφανή στόχο αυτό το μαύρο να μην σκεπάσει και τους κομματικούς σας υποψήφιους για την αυτοδιοίκηση.

Ο Ροδιακός λαός θα το κρίνει, όπως θα κρίνει και τα έργα σας. Σε μια δυστοπική πραγματικότητα αυτό που μετράει είναι η ασφάλεια και η πρόληψη. Κι εκεί η αποτυχία σας είναι μετρήσιμη. Όσο και τα καμένα στρέμματα της χώρας.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ