Παπανικόλας: Ενισχύσεις για να μετριασθεί η αντίδραση στον κ. Χατζημάρκο | «Είστε κατ’ εντολήν υποψήφιος, κ. Παπανικόλα Εργαστηριακή υποψηφιότητα κομματικού σωλήνα»

0
4242

Παπανικόλας: Ενισχύσεις για να μετριασθεί η αντίδραση στον κ. Χατζημάρκο

Ανακοίνωση. εκδόθηκε από την παράταξη Παπανικόλα για την παρουσία του πρωθυπουργού στη Ρόδο την Παρασκευή.

Διαβάστε την ανακοίνωση

Φαίνεται πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως είχαν σχεδιαστεί από τον κ. Χατζημάρκο και ζήτησε “ενισχύσεις” από την Αθήνα.

Η επίσκεψη του κ. Μητσότακη την Παρασκευή στη Ρόδο, είναι μια ύστατη προσπάθεια με κάποιες νέες οικονομικές εξαγγελίες που θα αφορούν τις πυρόπληκτες περιοχές, μήπως και μετριασθεί η οργή του κόσμου για τις παραλείψεις του κ. Χατζημάρκου, που οδήγησαν στην πρόσφατη μεγάλη πύρινη καταστροφή.

Θα παρακολουθήσουμε με προσοχή αυτή την νέα κυβερνητική “πριμοδότηση” και ευθεία ανάμειξη στις αυτοδιοικητικές και θα τοποθετηθούμε με κριτήριο τα συμφέροντα των νησιών μας.

Το ζητούμενο, όμως, είναι ότι τα νησιά μας έχουν ανάγκη να μπουν σε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, την οποία εκείνοι που απέτυχαν και αποτυγχάνουν καθημερινά, δεν μπορούν να εκφράσουν.

Είστε κατ’ εντολήν υποψήφιος, κ. Παπανικόλα

Εργαστηριακή υποψηφιότητα κομματικού σωλήνα

 

Η αντιπολίτευση που επιχειρεί να κάνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ,  θα ήταν τουλάχιστον παιδαριώδης, αν δεν άγγιζε τα όρια της ύβρεως απέναντι σε ένα τόπο λαβωμένο, αλλά παράλληλα φανερώνει και πλήρη έλλειψη αυτογνωσίας.

Είναι κωμικό να θεωρεί την  επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις πληγείσες από την φωτιά περιοχές, ως ευθεία παρέμβαση στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κατ’ εντολήν κομματικός υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, η υποψηφιότητα του οποίου προέκυψε με διαταγή του κομματικού του φορέα.

Είναι όμως, ακόμη περισσότερο, τραγικό, να μέμφεται τον Πρωθυπουργό της χώρας για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει, για την πληγωμένη από την φωτιά Ρόδο, εκείνος που επέλεξε τις μέρες που το νησί καιγόταν, για να ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του στις περιφερειακές εκλογές!  Ποιος αισθάνεται την ανάγκη να το κάνει αυτό; Ποιος βλέπει στη φωτιά την ευκαιρία για να ξεκινήσει την πολιτική του καριέρα; Είναι ο ορισμός του πολιτικού αριβισμού, που στην προκειμένη περίπτωση και λόγω της σοβαρότητας της περίστασης, μετατρέπεται σε ωμή πολιτική τυμβωρυχία.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ