Για εμπρησμό από πρόθεση παραπέμπεται τελικά ο 29χρονος που συνελήφθη χθες για την φωτιά στο Πλατάνι

3
18072

Στον 29χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, καθώς αναβαθμίστηκε το κατηγορητήριο εναντίον του και αναμένεται να κρατηθεί για 48 ώρες στα κρατητήρια της Κω. Σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσει προθεσμία, ώστε να απολογηθεί την Δευτέρα, για την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση, που του απαγγέλθηκε σύμφωνα με την προανακριτική έρευνα και την δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του.

 

Φωτιές στην Κάρυστο: Προφυλακίστηκε ο 20χρονος που προκάλεσε πέντε πυρκαγιές από πρόθεση

Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρύστου, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, σε ξηρά χόρτα

5112112

Στις φυλακές του Αυλώνα οδηγείται ο 20χρονος από την Κάρυστο που έβαλε πέντε φωτιές στη Νότια Εύβοια, όπως ομολόγησε ο ίδιος. Συγκεκριμένα τις τρεις τις έβαλε στο Πλατανιστό το δεύτερο βράδυ της μεγάλης φωτιάς, μία την επόμενη μέρα και την πέμπτη φωτιά έβαλε στην περιοχή του Αετού.

Ο 20χρονος, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρύστου, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, σε ξηρά χόρτα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική ο άνδρας ομολόγησε ότι είχε προκαλέσει σε προγενέστερες ημερομηνίες κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο του 2023, ακόμη τέσσερις πυρκαγιές στην περιοχή της Καρύστου. Παράλληλα προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα 28/8 στον Εισαγγελέα πήρε ο 48χρονος για τις φωτιές στον Δοκό.

Πηγή: evima.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο συνήγορος του θα ζητήσει την αθώωση,λόγω πρότερου έντιμου βιου

    συν κάτι ελαφρυντικά επειδή μαγείρευε καλά κουκιά,ότι η θεία του φοβάται τους κοράκους και έξω ανάμεσα μας.
    Ρημαγμένη χώρα,ούτε καν υπάρχει δικαιοσύνη.
    Αν πιάσουν έναν Πολωνό, Τσέχο να καπνίζει σε αρχαιολογικό χώρο με τέτοια ξηρασία και τέτοιες καταστροφές, πιστεύει κανείς σας ότι θα υποστεί κάποια συνέπεια;
    δεν υπάρχει πιο μπουρδέλο χώρα.
    στο δάσος στην πατρίδα του δεν θα το έκανε ποτέ, εδώ ξέρει..που ακριβώς ήρθε.
    δεν έχει πάτο τέτοια χώρα.

  2. Μπράβο τελικά υπάρχει δικαίωση και δικαιοσύνη συγχαρητήρια στους υπαλλήλους για την προανακριση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ