Υποψήφιοι με Γ. Χατζημάρκο οι: Ηλίας Σαράγιας από την Κω, Τάσος Αρνάς και Κωνσταντίνος Χατζηχριστοδούλου από τη Ρόδο & Μανώλης Καβάλλης από την Πάρο

2
7612

Οι Τάσος Αρνάς και Κωνσταντίνος Χατζηχριστοδούλου από τη Ρόδο, ο Μανώλης Καβάλλης από την Πάρο και ο Ηλίας Σαράγιας από την Κω υποψήφιοι με τον Γιώργο Χατζημάρκο

 

Την υποψηφιότητα τεσσάρων ακόμα πολιτών, του Τάσου Αρνά και του Κωνσταντίνου Χατζηχριστοδούλου στην ΠΕ Ρόδου, του Μανώλη Καβάλλη στην ΠΕ Πάρου και του Ηλία Σαράγια στην ΠΕ Κω, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

 

Ο κ. Αρνάς, ιδιωτικός υπάλληλος, Πρόεδρος του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης και μέλος της Διοίκησης του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Δωδεκανήσου, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

 

«Θέλω μέσα από την δραστηριότητα μου με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, να υπηρετήσω την κοινωνία,  τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό στα νησιά μας. Στόχος μου είναι η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού αυτοκινητοδρομίου στην περιοχή μας, ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα των οδηγών, την οδηγική ασφάλεια και την σωστή οδήγηση σε αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα.

Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και θα φανώ αντάξιος της

 

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου, ιδιωτικός υπάλληλος, ραδιοφωνικός παραγωγός και dj με ενεργή συμμετοχή στα κοινά από τα μαθητικά του χρόνια και πρώην δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ρόδου, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

 

«Ως πολίτης που ενδιαφέρεται για τα κοινά, παρακολουθώ στενά το μοντέλο διοίκησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου από τον Γιώργου Χατζημάρκο. Αυτό που ξεχωρίζω και με έκανε να θέλω να συμπορευτώ μαζί του είναι η εξωστρέφεια που τον διακρίνει. Μια περιφερειακή αρχή που δεν κρύβεται πίσω από κλειστές πόρτες γραφείων, που δεν ιδρυματοποιείται, αλλά είναι εναρμονισμένη με το σήμερα και τις τάσεις της εποχής. Που χρησιμοποιεί τις νέες τεχνολογίες, την στοχευμένη χρήση του internet και των social media για να προβάλει και να προωθήσει το τουριστικό μας προϊόν και κατ’ επέκταση την οικονομία του τόπου. Που σχεδιάζει και υλοποιεί μία ευρεία στρατηγική για τον τουρισμό με τη χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων, μέσω των οποίων τα νησιά μας βρίσκονται στις οθόνες των κινητών όλης της Ευρώπης. Γι’ αυτό αλλά και για όλα τα θέματα που έλυσε σε πρωτόγνωρες κρίσεις και για όλα τα έργα που πραγματοποίησε και πραγματοποιεί σε κάθε νησί, αποδέχομαι με χαρά την τιμητική πρόταση του Γιώργου Χατζημάρκου και θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να συμβάλω και εγώ σε ένα καλύτερο αύριο για τα νησιά μας, σε μια καλύτερη ζωή για τους νησιώτες».

 

 

Ο κ. Καβάλλης, Προϊστάμενος Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πάρου, με εργασιακή εμπειρία και στον κλάδο του Τουρισμού, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

 

«18 χρόνια είμαι παρών στα προβλήματα της καθημερινότητας του νησιού μου, στην αρχή από τη θέση του Επόπτη καθαριότητας & μετέπειτα ως Προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πάρου.

Συνεργάζομαι με αξιόλογα άτομα, μαθαίνω πολλά από αυτούς και όλοι μαζί δίνουμε τον καθημερινό μας αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν στο νησί μας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η συνεργασία πολιτών και τοπικής αυτοδιοίκησης είναι  αναγκαία σε όλους τους τομείς.

Η μεγάλη μου αγάπη είναι οι αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι,  στους οποίους συμμετέχω είτε ως συντονιστής / διοργανωτής εκδηλώσεων τους είτε ως θεατής αυτών.

Έχω την χαρά και την τιμή να αποδεχτώ  την πρόταση  κ. Χατζημάρκου να μοιραστώ τις αγωνίες μαζί του και με όλους τους συνυποψήφιους μου, να εργαστούμε όλοι μαζί για την συνέχεια της ανοδικής πορείας των νησιών μας, διατηρώντας παράλληλα την νησιωτική μας παράδοση και κληρονομιά.

Κύριε Χατζημάρκο, σας ευχαριστώ για τη τιμή που μου κάνετε και δηλώνω παρών στον κοινό μας αγώνα.»

 

Ο κ. Ηλίας Σαράγιας επιχειρηματίας του Τουρισμού στην Κω, με πολυετή εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και ιδιαίτερη αγάπη και ενασχόληση ως Ιεροψάλτης με τη Βυζαντινή Μουσική, αναφέρει στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο στις περιφερειακές εκλογές:

 

«Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, για την τιμή και την εμπιστοσύνη να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο. Θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την ευόδωση των στόχων μας.

Κάθε Δωδεκανήσιος, κάθε νησιώτης αξίζει μια καλύτερη ποιότητα ζωής και είναι στα χέρια μας να του την εξασφαλίσουμε.»

 

 

 

Βιογραφικό Τάσου Αρνά

Ο Αναστάσιος Αρνάς είναι ιδιωτικός υπάλληλος, Πρόεδρος του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης, που ιδρύθηκε το 2010 και οδηγός αγώνων αυτοκινήτων με διακρίσεις  από το 1995 έως και σήμερα.

Είναι απόφοιτος Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής, με ειδικότητα μηχανικός αυτοκινήτων.

Για σειρά ετών, ασχολήθηκε με την ραδιοφωνική παραγωγή μουσικών εκπομπών στα τοπικά ραδιόφωνα στο νησί της Ρόδου, ενώ είχε και την παρουσίαση της τηλεοπτικής εκπομπής για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό «Ρόδα είναι και γυρίζει» στην τηλεόραση ΑιγαίοTV.

Είναι ενεργός διαιτητής καλαθόσφαιρας και μέλος της Διοίκησης του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Δωδεκανήσου.

Διετέλεσε ποδηλάτης του Γ.Σ. Διαγόρας Ρόδου.

Πατέρας του ήταν ο Αλέξανδρος Αρνάς από την Κατταβιά και μητέρα του είναι η Μαρία Κυπραίου από τον Άγιο Ισίδωρο.

 

 

Βιογραφικό Κωνσταντίνου Χατζηχριστοδούλου

 

Ο Κωνσταντίνος Χατζηχριστοδούλου εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα με διάφορες ιδιότητες. Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και dj, γράφει κείμενα σε τοπικά έντυπα και ασχολείται με τη διοργάνωση μουσικών και αθλητικών εκδηλώσεων.

Σπούδασε στο ΤΕΙ Ηπείρου στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής.

Tο 2010 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική κοινότητα Pόδου, ενώ δραστηριοποιείται με τα κοινά από τα μαθητικά του κιόλας χρόνια αλλά και ως φοιτητής. Επί σειρά ετών, συμμετέχει ενεργά και εκλέγεται σε όργανα παρατάξεων.

Έχει ασχοληθεί με τον Αθλητισμό, με τον στίβο και τα αγωνίσματα των 110μ. και 60μ. με εμπόδια, επιτυγχάνοντας Πανελλήνιες νίκες αλλά και διακρίσεις στο εξωτερικό.

 

 

Βιογραφικό Μανώλη Καβάλλη

 

Ο Μανώλης Καβάλλης είναι δημοτικός υπάλληλος στο Δήμο Πάρου, Προϊστάμενος Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας.

Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Κατά τα πρώτα χρόνια της εργασιακής του εμπειρίας, ασχολήθηκε κυρίως με τον ταξιδιωτικό τομέα, ενώ από το 2005 είναι δημοτικός υπάλληλος στον Δήμο Ρόδου και από το 2022 προΐσταται του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας.

Έχει ενεργή συμμετοχή σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού.

 

 

Βιογραφικό Ηλία Σαράγια

 

Ο Ηλίας Σαράγιας είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον Τουρισμό, ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου MASTIHARI TRAVEL, μετέπειτα του HELIOS TRAVEL & CAR RENTAL και πρόσφατα της HELIOS ZHN IKE, με την οποία επιχειρεί στον εναλλακτικό τουρισμό.

Σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στη Ρόδο και στη συνέχεια αναζήτησε περαιτέρω εξειδίκευση στην Γερμανία (Hotelberufsfachschule Tegernsee) και στην Ελβετία. Υπήρξε από τα πρώτα στελέχη των ξενοδοχειακών μονάδων στο νησί της Κω και ομιλεί την Αγγλική, την Γερμανική, την Γαλλική και την Ιταλική Γλώσσα.

Διαθέτει πλούσια κοινωνική δράση και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία αφού συμμετέχει από πολύ μικρός στον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης όπου την υπηρέτησε με επιτυχία από διαφορετικές θέσεις.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της  Νέας Δημοκρατίας, ενώ συνεχίζει να είναι ενεργό μέλος της.

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και το Τουριστικό Τμήμα είναι επίσης ένας άλλος στίβος όπου διοχετεύει τις ανησυχίες και τις δημιουργικές του ιδέες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Συμμετείχε ως μέλος στην συνεργασία του Δήμου της Κω με την Ryanair, έλαβε μέρος σε άπειρες τουριστικές εκθέσεις προβάλλοντας το νησί της Κω και την αγαπημένη του πατρίδα το Μαστιχάρι.

Κατέχει πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής από το Ωδείο Αθηνών και υπηρετεί τον Ενοριακό Ναό Ευαγγελισμού Μαστιχαρίου από τη θέση του δεξιού Ιεροψάλτη.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ
    ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
    ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΕ ΑΓΆΠΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΊΑ
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ