Μ. Κόνσολας: Η Ρόδος ζει δραματικές στιγμές. Nα αναλάβει η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας τον συντονισμό και να κηρυχθεί ολόκληρο το νησί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

2
2722

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ:  «Η Ρόδος ζει δραματικές στιγμές. Nα αναλάβει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας τον συντονισμό και να κηρυχθεί ολόκληρο το νησί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης»

 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, επικοινώνησε πριν από λίγο το Υπουργείο και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ζητώντας του:

1ον: Να αναλάβει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας το συντονισμό και την αντιμετώπιση της οριακής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το νησί.

2ον: Να κηρυχθεί όλο το νησί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

3ον: Να ενισχυθούν οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις που επιχειρούν για να ελεγχθεί η φωτιά.

«Η Ρόδος ζει δραματικές στιγμές.

Το νησί καίγεται για πέμπτη συνεχή μέρα, εικόνες απόγνωσης και πανικού μεταδίδονται από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και δημιουργούνται δυσμενείς εντυπώσεις.

Αυτή τη στιγμή, προέχει η ανθρώπινη ζωή.

Σε τοπικό επίπεδο όλοι έχουν κάνει ό, τι μπορούσαν, αλλά, πλέον, χρειαζόμαστε τη μέγιστη δυνατή βοήθεια και στήριξη από την Πολιτεία», τονίζει ο Μάνος Κόνσολας.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που γύριζες και ξύπνησες μετά από 5 μέρες;
    Αν και αρκετά ασυνήθιστο στις δημοκρατίες, τα δικτατορικά καθεστώτα συχνά κηρύσσουν κατάσταση έκτακτης ανάγκης που παρατείνεται επ’ αόριστον για τη ζωή του καθεστώτος ή για παρατεταμένες χρονικές περιόδους, έτσι ώστε οι παρεκκλίσεις να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παρακάμψουν τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών τους που συνήθως προστατεύονται από το Διεθνές Σύμφωνο για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ