Αντίστροφη μέτρηση για τους «Διαλόγους» της «Μικρής Συνόδου» 2023 21 – 23 Ιουλίου Παλαιόκαστρο, Μανδράκι Νίσυρος

0
1015
Έναν χρόνο μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση των πρώτων «Διαλόγων της Νισύρου», το «Ίδρυμα Γεώργιος Μ. Μίχαλος – Αειφορία της Νισύρου» ΑΜΚΕ, πραγματοποιεί την «Μικρή Σύνοδό» του στη Νίσυρο, διοργανώνοντας ταυτόχρονα και τους «Διαλόγους» για «Τα Νησιά στη Νέα Εποχή».
Επιφανείς προσωπικότητες από τον πολιτικό, πανεπιστημιακό και επιχειρηματικό κόσμο της χώρας συναντιούνται σε μια εμβληματική τοποθεσία, το Παλαιόκαστρο Νισύρου, για να συζητήσουν και να αναλύσουν τα παρακάτω θέματα:

  • Ενεργειακή μετάβαση: Η επόμενη μέρα.
  • Νησιωτικότητα και Ψηφιακή Μεταρρύθμιση.
  • GR-eco Islands: Τα νησιά της Νέας Εποχής.
  • Νησιωτική Ελλάδα: Μονοπάτια Φύσης και Πολιτισμού

Η Σύνοδος 2023, που τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και της Α.Θ.Π. Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, εστιάζοντας στα θέματα της Νησιωτικότητας, συμβάλει στην βιωσιμότητα των Μικρών Νησιών, στο πλαίσιο συνάντησης των Πολιτισμών και της συνεργασίας των Ανθρώπων της Ανατολικής Μεσογείου, δίνοντας άμεση προτεραιότητα στην νέα γενιά.
Σε ένα συναρπαστικό τριήμερο από τις 21 ως τις 23 Ιουλίου, ανοίγουμε τον Διάλογο για το κοινό μας μέλλον και ταυτόχρονα εγκαινιάζουμε τη νέα μας Δράση «Νησιωτική Ελλάδα: Μονοπάτια Φύσης και Πολιτισμού». Επιπλέον, βάζουμε τα θεμέλια για τη σύσταση μιας καινούργιας ενότητας, με τίτλο «Διάλογοι της Νισύρου – Νέοι Ηγέτες», που θα αποτελούν εφεξής αναπόσπαστο μέρος των Διαλόγων, με στόχο να φέρουμε τα ζητήματα της Νέας Γενιάς στο επίκεντρο των Διαλόγων μας, αλλά και τους ίδιους τους νέους ανθρώπους στην πρώτη γραμμή των Δράσεών μας.
Όλα τα μέλη του Δ.Σ.  και της Συμβουλευτικής Επιτροπής καθώς και τα Επίτιμα Μέλη του Ιδρύματος «Γεώργιος Μ. Μίχαλος» ΑΜΚΕ, σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονούμε να ακούσουμε τις απόψεις σας, στη διάρκεια των «Διαλόγων της Νισύρου», το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 21-23 Ιουλίου.

Χρήσιμες Πληροφορίες:

Για οποιαδήποτε πληρoφορία για τα logistics και γενικότερα, επικοινωνήστε με την Γραμματεία του Συνεδρίου T&T Εxecutive: Ναταλία Λουράντου [email protected]
Τηλέφωνα: 210 8055 393 / +30 699 4602429

Για οποιαδήποτε πληρoφορία σχετικά με τα εισιτήρια για την Νίσυρο – έχουμε κρατημένα εισητήρια για Κω, Παρασκευή 21/7 16:35, και για οποιοδήποτε άλλο – επικοινωνήστε με το Ταξιδιωτικό Γραφείο ΑΚΤΙΝΑ: Βαγγέλης Ρήγας Vagelis.rigas@aktinatravelgroup.com
Τηλέφωνο: 210 422 1800 / +30 6978 114 517

Έχουμε την τιμή
να παρευρεθεί
και χαιρετίσει τους
«Διαλόγους της Νισύρου»
ο Aξιότιμος Πολιτειακός Γερουσιαστής
του Rhode Island, ΗΠΑ,
και Πρόεδρος της
Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής
Ένωσης Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ),
Λεωνίδας Ραπτάκης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ