Η. Χρυσόπουλος: Με τρεις παθολόγους και τρεις νοσηλευτές ενισχύεται το νοσοκομείο της Κω για δύο μήνες

18
12905

Με τρεις παθολόγους και τρεις νοσηλευτές ενισχύεται το νοσοκομείο της Κω για δύο μήνες σύμφωνα με δηλώσεις του υποδιοικητή του νοσοκομείου Κω Ηλία Χρυσόπουλου στο Kostv, ο οποίος τόνισε πως με αυτές τις τοποθετήσεις ενισχύεται το νοσοκομείο σε περίοδο αιχμής της τουριστικής περιόδου, ενώ αναφορικά με τα άλλα κενά στις κλινικές τόνισε πως βρίσκονται σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ηλία, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και κάνε παιχνίδι.Με Χρυσοχοΐδη και εσένα πιστεύω θα κάνουμε το όνειρο, πραγματικότητα…..

    • παντως μεχρι στιγμής, με τις επιλογες σας, εχετε κανει την πραγματικότητα εφιαλτη .. για μας τους ντοποιους!!

    • Ο μισθός για 4 γιατρούς.
      2500 Χ 4

      με μια το μήνα, να πως καλύπτεις άνετα 4 θέσεις.
      Αλλά υποπτεύομαι τα διαπλεκόμενα με τις μίζες από τα καύσιμα κλπ.βαζουν τις τρικλοποδιές.
      εύχομαι να κάνω λάθος.

    • Στο ονειρο θα μεινεις…..
      να πεις του ζαβου να επιστρατευσει στο ΕΚΑΒ και μερικους αγροφυλακες απο εκεινους που ειχε προσλαβει προεκλογικα ο πατεροπαππους του….
      Υ.Γ.δεξιο λαμογιο,,,τωρα ο σεριφης Χρυσοχοιδης επαψε να χαρακτηριζεται ως αδιαβαστος????χαχαχα

  2. Βγείτε στους δρόμους να πανηγυρίσουμε την κατάντια μας!
    Αρχικά γιατί δεν αφήνουν τις θέσεις τους αυτοί που κατέχουν πολιτειακα αξιώματα πχ έπαρχος ή αυτοί που δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους στο νοσοκομείο αλλά κρατάνε θέση και πληρώνονται έτσι ώστε να προσληφθούν νέοι γιατροί?

    • πες τα Χρυσόστομε ! Είναι κλίκα υπεύθυνη για το αλαλούμ του νοσοκομείου. έχουμε ξυπνήσει πια .

  3. Και το Σεπτέμβριο τι γίνεται που τελειώνουν οι διακοπές και το επίδομα; Οι ιθαγενείς θα πηγαίνουμε στο τοπικό σαμάνο και τη γιαγιά μας τη μαμη . Α ρε…..που χρειάζεται

  4. Επιτέλους λύθηκε η εξίσωση του νοσοκομείου, χ+3=3 μετά το δίμηνο χ=3-3 και όλοι οι ανεύθυνοι το θεωρούν επιτυχία και πανηγυρίζουν.Όταν περάσει το δίμηνο θα αναλάβει και πάλι ο χάρος,που είναι ο καλύτερος εργάτης επί γης [συνεχές ωράριο,χωρίς ρεπό, χωρίς αργίες]… αίσχος,αίσχος,αίσχος…

  5. Το παρελθόν καθορίζει το μέλλον. Και το παρελθόν πριν τις εκλογές ήταν μαύρο,τι χρώμα θα έχει το μέλλον;. Με 10 μέρες η ένα μήνα μετακίνηση δεν υπάρχει λύση του προβλήματος κύριε Ηλία. το ξέρετε από πρώτο χέρι,έχετε εμπειρία… μην δίνετε ψεύτικες ελπίδες και ο κόσμος πάει στο νοσοκομείο και νομίζει έχει προσωπικό και δεν βρίσκει γιατρούς νοσηλευτές και αρχίζει τις βρισιές στους αγροτικούς. Προκαλώ όλο το κόσμο να παίρνουμε το διοικητή σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όταν πάμε στο νοσοκομείο και μετά μιλάμε. Κύριε διοικητά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει νοσοκομείο αυτό που έχουμε,και το ξέρετε πολύ καλά αυτό.

  6. ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ….
    Ελπίζουμε ο νέος Υπουργός Υγείας να αναλάβει να σπάσει το απόστημα στο νοσοκομείο της Κω….
    Ο Διοικητής μιλάει ελάχιστα για να μην εκτίθεται ….

  7. Νέος υπουργός, νέα διοίκηση, νέα αρχή, νέες συμπεριφορές για ηρεμία στο χώρο!Μόνο έτσι μπορεί να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ