Γ.Νικητιάδης: Προτεραιότητα τα θέματα της υγείας στο νοσοκομείο της Κω και της Δωδεκανήσου

5
4619
Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ», απεύθυνε ο βουλευτής  Γιώργος Νικητιάδης σε όλους τους Δωδεκανήσιους που στήριξαν το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και έδωσε βήμα στον ίδιο να εκπροσωπήσει την περιοχή μας στη βουλή αναδεικνύοντας τα προβλήματα της υγείας στο νοσοκομείο της Κω και της Δωδεκανήσου, αλλά και αυτά που αφορούν στο Μεταφορικό Ισοδύναμο και  στα προβλήματα της νησιωτικότητας.

πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τώρα επι του ασφαλούς
    Η ΝΔ σε πλήρη ανάπτυξη κι εσυ μόνο λόγια – λόγια όπως πάντα !
    Αναπαύσου τώρα
    Ο δικός σου στο Υγειας μπορεί να κάνει κάτι Ε.

  2. Aυτή είναι η κατάντια μας.40 χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι μας τάζουν τα ίδια πράγματα και εμείς σαν ηλίθιοι εξακολουθούμε να τους πιστεύουμε και να τους ψηφίζουμε.Πραγματικά άξιοι και υπεύθυνοι για την κατάντια μας είμαστε μόνο εμείς. Αυτοί την δουλειά τους κάνουν. Πολιτικοί είναι!!!! Ελπίδες και υποσχέσεις δίνουν.
    Και εχει ανέβει τόσο η τιμή του γιαουρτιού που δεν λέει να το χαραμίσεις πετώντας το σε αυτούς τους ξεδιάντροπους που τολμάνε σαν άλλοι δολοφόνοι να τρυγυρνάνε κάθε τόσο στον τόπο του εγκλήματος, και να τάζουν τα ίδια και τα ίδια!!!!!!!

  3. κοίτα που καταντησαμε ,να παρακαλάμε χρόνια για τα αυτονόητα .Πληρώνουμε φόρους κύριοι ,κ απαιτούμε γιατρούς ,νοσηλευτές εκαβητες κ οδηγούς ασθενοφόρων χθες όχι αύριο !!! Να κόψετε το κεφάλι σας ,να γίνει επίταξη γιατρών από Αθήνα ,όπως επιβάλλετε σε μεταθέσεις τους στρατιωτικούς ,κ τους εκπεδευτικους ,το ίδιο να κάνετε κ με τους γιατρούς .Δεν σπούδασαν μόνο οι γιατροί !!! Οι αξιωματικοί μαζί με την Ευελπίδων κ εν συνεχεία άλλες 4 σχολές ,σύνολο περίπου 8 έτη , λοιπόν γιατί δεν ακουμπάτε τους γιατρούς ??? Τι πάρα πάνω είναι από τους άλλους εργαζόμενους ????????

  4. Όταν βλέπω κ ακούω πρώην υπουργούς ,πρώην βουλευτές ,που ενώ κάποτε είχαν εξουσία στα χέρια τους κ δεν θυμάμαι να έπραξαν τίποτα σ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ