Γιάννης Παππάς: συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά

8
4477

Γιάννης Παππάς: συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά.

 

Δήλωση του Υφυπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτή Δωδεκανήσου Γιάννη Παππά, για την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της νέας κυβέρνησης.

«Στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε ξεκάθαρα μηνύματα για τους στόχους και τις ανάγκες της νέας τετραετίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως καλούμαστε να συνεχίσουμε να κινούμαστε σε τροχιά ανάπτυξης με κύριο άξονα την βελτίωση των μισθών, την καλύτερη δημόσια υγεία, ένα καλύτερο κράτος και μια καλύτερη ζωή σε μια Ελλάδα ισχυρή.

Όπως πολύ χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρωθυπουργός, οι μπλε φάκελοι, που παραλάβαμε σήμερα, περιέχουν συνολικά 120 μεταρρυθμίσεις, 79 ορόσημα του Ταμείου Ανάκαμψης και 959 επιχειρησιακές δράσεις με ορίζοντα τετραετίας.

Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, με προσήλωση στους στόχους που έχει θέσει η Ελληνική Κυβέρνηση».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ποια σκληρή δουλειά βρε παπάτζες;;;εκτός απ’ τα εγκαίνια του hot spot(τι άλλο έχεις να παρουσιάσεις)στα τόσα ζωντανά που σε ψηφίσανε;;;

    • Πόσο ηλίθιος και με χαμηλό iQ είσαι ρε καραβλαχε.
      Λίγο σεβασμός δεν πειράζει.
      Η αλητεία σου δεν λέγεται.
      Σε οδηγεί η ΚΑΚΙΑ και το ΜΙΣΟΣ και παραφερεσαι.
      Άντε χάσου παλιοτομαρο.

  2. αν το απόλυτο τίποτα που παρουσίασες τέσσερα χρόνια είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς αναρωτιομαστε τι κάνεις στον υπόλοιπο σου χρόνο;;;πήρατε όλοι τις ατάκες του Κούλη σας και συνεχίζετε το δούλεμα.

    • κομματοσκυλα είστε η καταστροφή της χώρας.ολα για την θέση τα κάνετε.Που θα βουλευτεις;;η θέση του σταθμάρχη στα Τέμπη ορφάνεψε,αν είσαι 60 και πάνω μπαίνεις εύκολα.Για τα παραπάνω που έγραψαν οι άλλοι θα γράψεις κάτι;;;αλλά τι να γράψεις;;;το απόλυτο τίποτα….επίσης σφυριζαιοι δεν είμαστε όσοι λέμε αλήθειες και μόνο.Απλα εσείς μάθατε τα ψέματα και μονο

  3. ειδικά στην υγεία έχεις ρίξει τόση σκληρή δουλειά που σου αξίζει μια μεγάλη άδεια μετ’ αποδοχών Α ρε μας κοροϊδεύετε ασυστολα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ