Η περιοδεία Γ. Αγγέλου- υποψήφιων Βουλευτών του ΚΚΕ στα Δωδεκάνησα

0
2514

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

 

Την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Ιούνη 2023, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή στο νομό Δωδεκανήσου, Γιάννη Αγγέλου, Σχη (ΜΧ) εα, περιόδευσε στην Αστυπάλαια.

Επισκέφτηκε το δήμαρχο από τον οποίο υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για το νησί και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος σε θέματα προσωπικού. Συζήτησε με τους εργαζόμενους στο Δήμο και έπειτα επισκέφθηκε το πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο του νησιού.

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε τη ΔΕΗ και συνομίλησε με τους εργαζόμενους. Έγινε συζήτηση για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους και επισημάνθηκε η ανάγκη ενίσχυσης του κόμματος στις εκλογές.

Το απόγευμα έγινε εξόρμηση στη Χώρα όπου συζήτησαν με κατοίκους, εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους για την ανάγκη από την κάλπη να βγει ισχυρότερο το ΚΚΕ.

Την Τετάρτη επισκέφτηκε το ΛΣ-ΕΛΑΚΤ. Αναφέρθηκαν τα προβλήματα και κυρίως το σημαντικότερο που είναι η έλλειψη πλωτών μέσων κάτι που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την εκτέλεση της αποστολής του. Σε περίπτωση που χρειαστεί πλωτό μέσο, υποχρεώνονται σε όσους διαθέτουν ταχύπλοο προκειμένου να μπορέσει να εκτελέσει την αποστολή του. Επίσης περιόδευσε στα καταστήματα του λιμανιού και συζήτησε με ιδιοκτήτες και εργαζόμενους καθώς και με αλιείς.

Στις 15 και 16 Ιούνη κλιμάκιο με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Γιάννη Αγγέλου, Γιώργο Τσουκαλά και Δέσποινα Γουρλά, πραγματοποίησε περιοδεία και συζήτησε με τους εργαζόμενους του επαρχείου και του Δήμου σε όλες τις υπηρεσίες.

Το κλιμάκιο περιόδευσε επίσης στο νοσοκομείο της Καλύμνου με τα κενά και τα προβλήματα που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων να παραμένουν.

Περιοδεία και συζήτηση έγινε επίσης στην ιχθυόσκαλα όπου συζήτησαν με αλιείς για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και τα προβλήματα που αντιμετώπισε, ειδικά την περίοδο της πανδημίας, ο συνεταιρισμός γυναικών που λειτουργεί μέσα στην ιχθυόσκαλα και μεταποιεί αλιεύματα.

Στις πλούσιες συζητήσεις, πέρα από τα σοβαρά προβλήματα σε όλους τους χώρους που για μια ακόμα φορά αναδείχθηκαν, τονίστηκε η ανάγκη να ενισχυθεί περαιτέρω το ΚΚΕ, το μόνο που μπορεί να είναι 100% λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση στη νέα αντιλαϊκή κυβέρνηση από τη σκοπιά των αναγκών και των συμφερόντων του λαού των νησιών μας. Οι υποψήφιοι κάλεσαν τους εργαζόμενους με κριτήριο τη ζωή τους να στηρίξουν ανεπιφύλακτα το ΚΚΕ γιατί η ψήφος σε αυτό δε θα μεταλλαχθεί και θα είναι και την επόμενη μέρα στο πλευρό τους.

Το βράδυ της Παρασκευής οι υποψήφιοι μίλησαν σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Καλύμνου.

Tομεακή Eπιτροπή Β. Δωδ/σου ΚΚΕ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ