Κικίλιας από Ρόδο: εξέφρασε τη λύπη του για τον θάνατο της 63χρονης στην Κω

4
7027

Για το περιστατικό που σημειώθηκε στην Κω με το θάνατο της 63 χρονης γυναίκας η οποία πέθανε στην καρότσα αυτοκινήτου την ώρα που μεταφερόταν στο νοσοκομείο, ρωτήθηκε χτες ο Βασίλης Κικίλιας, που βρέθηκε στη Ρόδο.

Ο κ. Κικίλιας μέλος του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας που επισκέφθηκε το νησί μας ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου ρωτήθηκε σχετικά, έχοντας την ιδιότητα του πρώην υπουργού υγείας και αφού εξέφρασε την λύπη του δήλωσε τα εξής:

«Αυτό το περιστατικό είναι τραγικό όπως και όσα συμβαίνουν και έχουν να κάνουν με την αξία της ανθρώπινης ζωής. λυπούμαστε πολύ και είμαστε πάντα εδώ για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα όπου και αν υπάρχουν.

Εμείς παραλάβαμε ένα εθνικό σύστημα υγείας αποστεωμένο διαλυμένο και ως υπουργός υγείας υπό τη σκέπη και τη φροντίδα του πρωθυπουργού τις 500 θέσεις ΜΕΘ που βρήκαμε τις κάναμε πάνω από 1.100. προσλάβαμε 18.000 ανθρώπους στο εθνικό σύστημα υγείας, γιατρούς νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό, ανοίξαμε τον τουρισμό στη Ρόδο και στην υπόλοιπη Ελλάδα πριν από άλλες χώρες της Μεσογείου και χωρίς εμβόλια, φτιάξαμε το πιο σύγχρονο και αποδοτικό εμβολιαστικό πρόγραμμα στην Ευρώπη και στηρίξαμε τους πολίτες.

Δείξαμε ότι είμαστε κοινωνικά ευαίσθητοι υπολογίζουμε τους πάντες βάλαμε σε ένα σύστημα υγείας τα ιδιωτικά νοσοκομεία τα στρατιωτικά νοσοκομεία τους ιδιώτες γιατρούς τους γιατρούς του ΕΣΥ και κρατήσαμε τη χώρα όρθια όταν άλλα συστήματα υγείας πολύ πιο πλούσια από εμάς σε πολύ πιο πλούσιες χώρες από την Ελλάδα, δεν άντεξαν και κατέρρευσαν.
Το προσωπικό στοίχημα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την τετραε

τία η πρώτη προτεραιότητα είναι μία ισχυρή μεταρρύθμιση στο εθνικό σύστημα υγείας που πάει πολλές δεκαετίες πίσω και χρειάζεται αναβάθμιση τόσο κτιριακή αλλά και παραπάνω προσλήψεις και ψηφιοποίηση και νέες θεραπείες. Μαζί με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στους μισθούς και τις συντάξεις και το μέλλον της ελληνικής οικογένειας, είναι η πρώτη μας προτεραιότητα».

Πηγή: https://www.rodiaki.gr/article/495717/kikilias-exefrase-th-lyph-toy-gia-ton-thanato-ths-63xronhs-sthn-kw

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το πάρκινγκ εσύ να κανονίσεις στην Πάτμο δίπλα στο άγαλμα του Ξάνθου να παρκάρει η Πολυξένη η Μπαλατσινού το Volvo και ασε τα υπόλοιπα. Τάχα λυπάστε όλοι. Ουστ από κει.

  2. αφού δεν τολμάμε να πατήσετε στην Κω να απολογηθείτε την άλλη φορά εξέφρασε την λύπη σου από την Αυστραλία.

  3. Αυτός ήταν υπουργός υγείας στην κυβέρνηση του Μωυσή – Κούλη, ο ποιο αρμόδιος και υπεύθυνος. Δώστε κι άλλο στη Νέα Δημοκρατία, τι ψηφίσατε ρε;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ