Κ. Παππούλης: Να μας πει ο κ. Μ. Κιάρης αν η διαφήμιση ή η δυσφήμηση του νησιού είναι πιο σημαντικά από την υγεία αλλά και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Αντιμάχειας

25
1989
Αγαπητοί συνδημότες ,αξιότιμε κύριε Μηνά Κιάρη,
1) Έχω μάθει στην ζωή μου να λέω την αλήθεια και το έχω πληρώσει αυτό και εξακολουθώ να το πληρώνω γιατί η αλήθεια σε πολλούς δεν αρέσει. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το νερό της Αντιμάχειας, φαίνεται άλλωστε και στο σχετικό βίντεο και στην φωτογραφία.
2) Το γεγονός ότι το aegeanews αναδημοσίευσε ότι ανάρτησα εγώ στην προσωπική μου σελίδα στο facebook με τιμά ιδιαίτερα γιατί αυτό σημαίνει ότι το ζήτημα είναι σοβαρό όπως και ο ίδιος ο κος Κιάρης παραδέχεται.
3) Αυτά που γράφω αυτή την στιγμή τα γράφω ως ένας ελεύθερος και ισότιμος πολίτης που έχει κάθε δικαίωμα να καταγγείλει ένα ζήτημα τόσο σοβαρό όσο είναι αυτό του νερού και της δημόσιας υγείας. Η ιδιότητά μου αυτή του δημοτικού υπαλλήλου δεν μου αφαιρεί τα παραπάνω δικαιώματα.
4) Αν είναι αληθινά όλα αυτά τα ποσά που δημοσιεύει ο κος Μ. Κιάρης τότε μάλλον έχει αποτύχει στο έργο του αφού το αποτέλεσμα είναι αυτό που όλοι βλέπουμε.
5) Ο κος Μ. Κιάρης με κατηγορεί για δημιουργία ψευδών εντυπώσεων και δυσφήμιση του νησιού. Τον καλώ λοιπόν να κάνει τα εξής:
α) Να μπει στην προσωπική μου σελίδα στο facebook και να μας απαντήσει αν και οι υπόλοιποι 45 μέχρι τώρα συντοπίτες μου που συμφωνούν μαζί μου με διάφορα σχόλια είναι και αυτοί ψεύτες.
β) Να αποσύρει άμεσα τα μηχανήματα με τους κερματοδέκτες που έχουν τοποθετήσει αφού το νερό μας είναι κατάλληλο, εκτός αν νομίζει ότι έτσι έλυσε το πρόβλημα αφού μπορούν πολύ εύκολα να έρθουν οι γριούλες από το Γλυκί και την Πετσοκόλλα να πληρώσουν και να πάρουν το είδη πληρωμένο νερό.
γ) Να μας πει αν η διαφήμιση ή η μη δυσφήμηση του νησιού είναι πιο σημαντικά από την υγεία αλλά και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Αντιμάχειας.
δ) Αφού είναι στην διάθεσή μου τον καλώ να έρθει στο σπίτι μου για καφέ για να δει από μόνος του την κατάσταση. Μόνο να φέρει ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό, εκτός αν προτιμά τον καφέ του με το νερό που όπως βλέπετε και σήμερα βγάζει η βρύση.
ε) Νομίζω ότι θα ήταν πιο τίμιο από μέρους του να απολογηθεί στους κατοίκους της Αντιμάχειας και να τους εξηγήσει τις δυσκολίες της κατάστασης.
στ) Ο κος Κιάρης αναφέρει κάτι για συγκρουσιακή λογική και εμπάθεια. Τον συμβουλεύω να ρωτήσει καλύτερα κανέναν ανώτερο του.
Τέλος καλώ όλους τους Αντιμαχείτες να κοινοποιούν ανάλογα βίντεο και φωτογραφίες για να πετύχουμε το πολύ απλό και αναγκαίο καθαρό , κατάλληλο πόσιμο νερό.

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΤΩΡΑ..ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΕΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ..ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΣ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΦΑΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΕΙΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΝΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΠΟΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ..ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ..

  2. Κυριάκο πρόσεχε. Πολλοί Αντιμαχείτες είναι ρουφιάνοι του Κυρίτση και θα βγούνε να σε βρίσουν αλλά μη μασάς γιατί αυτή είναι η αλήθεια

  3. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΤΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ\\\ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΛΟΥ \\\\ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΤΑ ΑΔΙΚΙΟΛΟΓΗΤΑ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑΖΑΤΕ ΛΑΓΟΥΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ( αναπλαση παρ,καραμπεσινης=γεφύρι στα ποριά=καταγραφή υλικού θεατρικά=καναβάλι και πόσεσ φορέσ δεν εχει παίξει και τραγούδισει για σχολεία και συλλόγους ) ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΧΟΛΕΙΑΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

  4. Βρε απλά και ξεκάθαρα τυφλός είσαι???
    Δεν την βλέπεις την λάσπη??? Ξέρουμε τόσα χρόνια ότι το νερό δεν είναι πια πόσιμο αλλά τουλάχιστον πλενομασταν …
    Κι αφου ξέρεις την κόντρα του Κυριάκου με τον Κυριτση πες μας και εσυ ποιός είσαι για να δούμε γιατί εθελοτυφλείς και λες …παριές για να στηρίξεις τον Κυριτση και δεν είσαι αντικειμενικός με το πρόβλημα του χωριού και μπλέκεις τα πολιτικά.
    Το νερό είναι λάσπη! Τέλος! Και δεν ξέρουν να το φτιάξουν.

  5. ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ …….. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

  6. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΙΣΕΡΛΗ, ΚΥΡΙΤΣΗ, ΚΛΠ. ΒΑΛΑΝΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
    Β. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΙΑΡΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΡΙΟ ΚΙΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ….ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΟΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  7. το θεμα φιλε αντιμαχειτη ειναι αυτο να το παραδεχτει και η δημοτικη αρχη και να μην μασ λεει οτι λεμε ψεματα.το νερο ειναι αυτο[οπωσ το παρουσιαζει ο κυριακοσ] και χειροτερο.το βραδυ του μεγαλου σαββατου ηταν μαυρο.και κανεισ δεν κανει αντιπολιτευση ειναι η αληθεια οσο και αν καποιοι εθελοτυφλουν.αληθεια η προεδροσ και οι συμβουλοι τησ κοινοτητασ που ζουν?γιατι στο τελοσ θα μασ πουν πωσ ο κυριακοσ και οσοι εκφραζουν την ιδια αποψη ειναι τρελοι.αισχοσ………

  8. ΜΑΣΕΨΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ…..ΚΑΜΕΝΟ Ε ΚΑΜΕΝΟ!
    ΤΟΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΜΕ ..ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΕΣΥ …ΕΛΕΙΠΕΣ!
    -ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΜΕ!
    -ΑΜΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΠΕΠΦΤΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΙΕΣΗ …ΤΟ ΚΑΣΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;
    -ΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΥΠΕΡΧΕΙΛΗΣΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ…ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ -Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΞΥΝΕΣΤΕ!
    -ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!
    -ΤΟΝ ΠΥΧΗ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ….ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ…..
    ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΤΕ!
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ …ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ..ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΕΛΕΞΕ!
    ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ:Ο ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ…..ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ!
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ!

  9. εσυ φιλαρα τι πρόβλημα εχεισ; φενεται εισαε μαιμου αντιμχιτησ
    γραφεισ εκ του ασφαλουσ κε μαλον κανεισ μπανιο αλου
    για πεσ μας εσυ υτι πονο εχεισ; γιατι εχεισ πολύ φορτουνα
    ε και προσεχε.\μην μπερδευεισ τη βουρτσα με τη …..;

  10. ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΟΠΩΣ ΛΕΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ?

  11. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΦΕΡΑΙΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ-ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ,ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ!
    ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΑ!
    ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ,ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ!

  12. ΚΑΤΙ ΚΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ,ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ-ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ;
    ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΓΛΥΨΙΜΟ!
    ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΜΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΔΕΚΑ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ;
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ,ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ;
    ΜΕΝΕΙ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !
    ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!
    ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ;
    ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΧΙ!
    Ε ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΣΑΝ Π@@@@@@ ΜΕΣΣ ΤΗ ΜΕΣΗ;
    ΒΡΕΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΦΙΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ!
    ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ !

  13. Εγκατάλειψη ΦΊΛΕ Κυριάκο παντού ΘΑ έρθει η ώρα τους.Πολυ καλά τους τα έγραψες αυτοί είναι η αλήθεια και πονάει…..Ότι και να σου λένε γραψτους φτάσαμε στα όρια μας ΜΈΓΑ ΕΓΚΑΤΆΛΕΙΨΗ.ΆΙΣΧΟΣ ΨΕΎΤΕΣ ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ ΌΤΙ Ο ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΤΗΣ ΤΙΜΩΡΕΊ……..

  14. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑΚΟ Π ΑΝΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ..ΣΕ ΤΙΜΆ ΑΥΤΟ Π ΕΚΑΝΕΣ!! ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΆ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΑΝΤΊ ΝΑ ΜΙΚΡΑΊΝΕΙ Κ ΝΑ ΒΕΛΤΙΏΝΕΤΑΙ ΔΙΟΓΚΏΝΕΤΑΙ…ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΛΕΝΕ ΚΆΠΟΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΈΣ ΤΏΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ Κ ΜΠΆΝΙΟ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ.. ΑΣ ΔΟΘΟΎΝ ΕΞΗΓΉΣΕΙΣ Κ ΠΟΙΟ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ Κ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟ…Κ ΌΣΟΙ ΔΕΝ ΜΈΝΟΥΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΊ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΒΆΣΗ…ΚΑΛΟ ΘΑ ΉΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΦΈΡΟΥΝ ΆΠΟΨΗ!!

  15. Μπράβο Κυριάκο!! Οταν έιχαμε εκλογές μας έλεγε ο καισερλης για το νέρο… δεν εκάναν τίποτα ..μετά ο Κυρίτσης μια από τα ίδια όλοι λαμόγια ψεύτες δεν δέχομαι το να ζω με αυτό το πρόβλημα μια ζωή … νερό να μην πινεται σε λιγο δεν θα μπορουμε να κανουμε κ μπανιο κ να το πληρώνουμε!! Επιβάλλεται να λυθεί το πρόβλημα και γρήγορα! Χαλάσαμε την υγεία μας.. ρούχα ,πλυντήρια,αν δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα να φύγουν κ όχι να κάθονται για τούς μισθούς και όχι μόνο! Δεν μιλάω πολιτικά μιλαω σαν πολίτης π ζητά κ απαιτεί το αυτονόητο!δεν δεχομαι να ζω μια ζωή με αυτην την κασταση !!έλεος πια!!

  16. Έχει δίκαιη ο Κυριάκος.
    Όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο είναι οι βολεμένοι του καθεστώτος ή φοβούνται τους Ταλιμπάν.

  17. παιδια ψυχαραιμια.. η καρδαμαινα εχει αφθονο ποσιμο νερο μπορουμε να σας δανεισουμε!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ