Περιοδεία υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αποστολάκη, Κασσελάκη και Λινού στην Κω

17
6543


Στην Κω βρέθηκε σήμερα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από τους υποψήφιους βουλευτές και μέλη της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία, Ευάγγελο Αποστολάκη, Στέφανο Κασσελάκη και Αθηνά Λινού , συνοδευόμενοι από στελέχη του κόμματος στο νησί μας, τους υποψήφιους βουλευτές Δωδεκανήσου Ηλία Καματερό και Γιώργο Κασσάρα, τον συντονιστή της Νομαρχιακής ΒΣΔ Μανόλη Καβαδάκη, τον συντονιστή της Τ.Ο. Νεκτάριο Γεωργαντή και το μέλος της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Χαρωνίτη.
Πρώτος σταθμός επίσκεψης, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κκ. Ναθαναήλ, στα γραφεία της Μητρόπολης, όπου αναπτύχθηκαν κοινωνικά ζητήματα και προβληματισμοί.
Στη συνέχεια, η περιοδεία, περιελάμβανε επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου στο Δημοτικό Μέγαρο, όπου έγινε συζήτηση στην οποία τέθηκαν πολλά εκ των προβλημάτων που απασχολούν την περιοχή στο χώρο της υγείας και τις πρωτοβουλίες του δήμου στον τομέα αυτό, τη δημιουργία νέου νοσοκομείου, ζητήματα που αφορούν στη νησιώτικοτητα και την υποστελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου.
Από την πλευρά τους οι βουλευτές επισήμαναν πως στόχος της επίσκεψης, είναι η καταγραφή των προβλημάτων και η εξεύρεση προτάσεων και λύσεων με βάση το πρόγραμμα του κόμματος.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κω, συνάντηση με τον διοικητή κ. Σταμάτη Βασιλειάδη και τον υποδιοικητή κ.Χρυσόπουλο, την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών και το Σωματείο Εργαζομένων του ιδρύματος οι οποίοι αγανακτισμένοι αναφέρθηκαν στην υποστελέχωση του νοσοκομείου, στα κίνητρα που πρέπει να δοθούν , στις αεροδιακομιδές ασθενών και στις υποσχέσεις που λαμβάνουν από τις εκάστοτε κυβερνήσεις και που μένουν μόνο υποσχέσεις.
Ανθρώπινη και συγκινιτική η τοποθέτηση της Γαρυφαλιάς Καρανάσιου, προέδρου των εργαζομένων του νοσοκομείου. που επισήμανε πως τα προβλήματα του νοσκομείου Κω , είναι διαχρονικά κι ενώ το νησί αριθμεί περίπου 40.000 μόνιμους κατοίκους εξυπηρετείται μόνο από ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς -όπως εξηγεί η κ. Καρανάσιου- υπάρχουν άλλα δύο οχήματα από δωρεά που παραμένουν παρκαρισμένα λόγω έλλειψης προσωπικού, και βλέπουμε να πεθαίνουν άνθρωποι στην καρότσα ενός αυτοκινήτου!
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με συνάντηση με το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Κω και εθιμοτυπική επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Κω

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

17 ΣΧΟΛΙΑ

    • Οτι το χειροτερο για τον συριζα.
      Καλυτερα να ηταν και αυτη μπλε παρα που φανηκε σαν την μυγα στο γαλα.
      Τι εγινε ρε κοριτσια? Σχεδια για το Αιγαιο εχετε? ΚΑΖΑΝ ΚΑΖΑΝ? ELLİ ELLİ?
      Μετα την Μακεδονια μας θελετε να δωσετε και το Αιγαιο? Στο ονειρο θα μεινετε.
      Τυχαια βγηκατε εξουσια, ΟΧΙ ομως τυχαια θα πατωσετε.
      Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟς ΛΑΟΣ τιμωρει τους ΠΡΟΔ…. ουουουου…

  1. Δεν σας έγινε μάθημα από την τραγωδία των Τεμπών ότι ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ;ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΌΡΘΩΤΟΙ,ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ.Ειναι αργά για δάκρυα.Ο κόσμος σας έφτυσε και εσείς νομίζετε ότι ψιχαλιζει….

  2. Τί υποκρισία πιο;Στο νοσοκομείο φορούσαν μάσκα, στο δεσπότη και στο δήμαρχο δεν φορούσαν.Ο κορονοιος κάνει διακρίσεις;Αν η άλλη που είναι γιατρός, δεν τους είπε τίποτα;

  3. Πολύ πόνος σας έπιασε για την Κω.Ηρθε ο ΑΧΑΣΤΟΣ,μα το ενδιαφέρον του κράτησε 38 ημέρες.Στα Δωδεκάνησα και στις Σέρρες που ήταν υποψήφιος πάτωσε.Ο λαός της Κω και της Δωδεκανήσου έδωσε 50% στην ΝΔ και τον Μητσοτάκη.Εαν δεν το καταλαβαίνετε:ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ….

  4. Ελα ρε ηρθαν οι σωτηρες!!!! Μυριστικαν αιμα ..αρα ψηφαλακια κ ηρθαν να δουν…..γιατι δεν γνώριζαν το θέμα ! Ως πολιτικα οντα !!!!

  5. Η κυρία Λίνου ποτέ έπεσε από το ροζ συννεφάκι, πριν ένα μήνα δεν τα γνώριζε ιατρος βλέπε. Και μια απορία το σκάφος που τους κάνει βόλτες από Αλεξανδρούπολη και όλα τα νησιά ρώτησε κάποιος πόσα κοστίζει και από που.

  6. Απορώ έπειτα από τόσα χρόνια, πως στρατιωτικοί και αστυνομικοί, πηγαίνουν και πολιτεύονται με τον ΣΥΡΙΖΑ.Αυτοι δεν θέλουν να μας βλέπουν.Βλεπουν στολή και παθαίνουν αμόκ.Ντροπη σε αυτούς που έναντι μιας θέσης, πετάνε το εθνόσημο.Ντροπη και μόνο ντροπή…..

  7. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΛΑ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ

  8. ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΡΟΔΟΠΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΞΑΝΘΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ Ο ΔΕ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΕ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ 25?

  9. Θεοδοπιλατος ο νεος αρχιερεας της απαθειας της αδιαφοριας της κοροιδιας
    Ειναι ο μονος Δημαρχος που η συχνοτητα των ψεμματων που λεει σωρηδον ειναι αποτελεσμα να μην θυματε τι υποσχετε, η Ρουφα χθες σε ελεγε ψευτη, οι υπολοιποι το ιδιο, οι δικοι σου παλι ψευτη σε λενε, κινδυνευεις να πεις καμια αληθεια και να μην την πιστεψουμε
    Οι ΖΑΙΟΙ σε εβγαλαν Δημαρχο εμεις θα σε αποκαθηλωσουμε εισαι ανυπαρκτος
    Εισαι ψευτης αλλα μας ελεγες περσυ τον Μαιο ελεγες θα το κανεις κουγκι ακομα το περιμενουμε κακομοιρη τελευταιος πολιτης της Κω

  10. Οταν μιλανε οι ζαιοι ειναι να η να κοιμασε η να γελας με τα χαλια τους ουστ βρε ουστ απο εδω
    ΖΑΙΟΣ μεχρι το κοκκαλο εισαι Θεοδοση κριμα πλεον δεν θα σε ξαναφηφισουμε εσυ δεν φταις σε τιποτα σε λιγο θα τους πεις οτι εισαι και θυμα

  11. Ευχαριστουμε δεν θα πάρουμε.Μην θέλετε το καλό μας.Μην μας λυπάστε.Σας εικετευουμε, πάρτε δρόμο.Ηρθατε εσείς και ο αρχηγός σας έπειτα από το 2015 δυο φορές και νομίζετε ότι είμαστε ηλίθιοι; Καταλάβαμε γιατί, όταν είδαμε το αποτέλεσμα της κάλπης.Μαλλον εσείς το ξέρατε.Ντραπηκε και η ντροπή με εσάς…… Πάρτε δρόμο….ΤΗΕ ΕΝD….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ