Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 : “Στις 26 Μαΐου η Κως κοιτάζει και προχωρά μπροστά. Με αυτούς που έχουν έργο και πρόγραμμα.”

2
455

Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 : “Στις 26 Μαΐου η Κως κοιτάζει και προχωρά μπροστά. Με αυτούς που έχουν έργο και πρόγραμμα.”

Από τη δημοτική παράταξη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Τα debate, μεταξύ των υποψηφίων των παρατάξεων, ανέδειξαν τις μεγάλες διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 και τη συμμαχία του χθες.
Ανέδειξαν τη μεγάλη διαφορά ανάμεσα στη συγκρότηση, στην ποιότητα, στο έργο και στις ικανότητες των στελεχών της Δύναμης Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 και από την άλλη πλευρά στην ασχετοσύνη, στην προχειρότητα, στην ανεπάρκεια και στην εμπάθεια των ανθρώπων της συμμαχίας του χθες.
Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Παπαχρήστου και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Σιφάκης τοποθετήθηκαν με ευπρέπεια, παρουσίασαν έργο με στοιχεία, κατέθεσαν προγραμματικές προτάσεις. Έδειξαν γνώση και συγκρότηση.
Από τη συμμαχία του χθες είχαμε επίδειξη, άγνοιας, εμπάθειας αλλά και ένα τεράστιο έλλειμμα προγραμματικού λόγου. Κάποιος μάλιστα, μην μπορώντας να αντιπαρατεθεί στο έργο της δημοτικής αρχής στον τομέα των οικονομικών του Δήμου, που οδήγησε σε ταμειακά διαθέσιμα 16,4 εκ. ευρώ και πλεονασματικούς προϋπολογισμούς, είπε ότι ο προϋπολογισμός του Δήμου πρέπει να είναι ελλειμματικός.
Οι άνθρωποι αυτοί δεν γνωρίζουν τα βασικά, δεν γνωρίζουν το πως λειτουργεί ο Δήμος, δεν έχουν προτάσεις και πρόγραμμα.
Στις 26 Μαΐου η Κως κοιτάζει και προχωρά μόνο μπροστά. Με αυτούς που έχουν έργο και πρόγραμμα, με αυτούς που ξέρουν, θέλουν και μπορούν.”

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΙ ΤΟ 2023 ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΕ,ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ.ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ.

  2. Διαβάζω με ενδιαφέρον τα συμπεράσματα του κυρίου Κυρίτση από τον πρώτο διάλογο. Είμαστε οκτώ ημέρες πριν από τις εκλογές και θα ήταν εξωφρενικό αν έγραφαν στα συμπεράσματα τους ότι τα πήγαν χάλια. Η επιθυμία του ανθρώπου για το ευτυχές είναι τόσο μεγάλη και έντονη που έφτασε στο σημείο να ευλογεί το κρέας και να το μετατρέπει σε ψάρι και μάλιστα ο κύριος Κυρίτσης το έκανε αλανιάρα τσιπούρα. Κυρία Ευτέρπη και κύριε Ηλία ήσασταν απόντες πέντε ολόκληρα χρόνια. Περάσατε καλά με τις αυτοκινητάρες σας και τις ταξειδάρες σας. Βγάλατε τα απωθημένα σας στέλνοντας εκατοντάδες έντιμους πολίτες στα δικαστήρια. Μοιράσατε τα λεφτά μας σε απ’ ευθείας αναθέσεις. Μας εξευτελίσατε και μας ειρωνευτήκατε. Τώρα είναι αργά να ζητάτε ξανά την εμπιστοσύνη μας. Οκτώ ημέρες πριν από τις εκλογές η πείρα μου λέει ότι δεν ανατρέπεται η συντριβή σας ούτε μα τα θαύματα των καλογέρων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ