Κοινή περιοδεία Βασίλη Υψηλάντη και Αντώνη Γιαννικουρή σε χωριά της Ρόδου

0
2686

Σε κοινή περιοδεία στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες της Ρόδου, προχώρησαν οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Υψηλάντης και Αντώνης Γιαννικουρής, εκπέμποντας ένα δυνατό μήνυμα ενότητας και νίκης για την 25η Ιουνίου. «Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια όλοι μαζί, ζητώντας από τους πολίτες να επικυρώσουν μια ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη», δήλωσαν εμφατικά.

 

Οι υποψήφιοι Βουλευτές Δωδεκανήσου επισκέφθηκαν το Παραδείσι, την Σορωνή, τις Φάνες, τα Καλαβάρδα, την Σάλακο, τα Απόλλωνα, τα Πλατάνια, την Ελεούσα, τη Διμυλιά και την Αρχίπολη. Την ομάδα πλαισίωναν ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Ρόδου Δρ. Αντώνης Αρφαράς, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, κ. Μηνάς Νικολάου και πολλά ακόμα μέλη της παράταξης. Συναντήθηκαν με πλήθος φίλων και υποστηρικτών, συζητώντας και αναλύοντας τους στόχους και τα σχέδια της Νέας Δημοκρατίας που αφορούν στη Ρόδο και το σύνολο των Δωδεκανήσων.

Επεσήμαναν πως δεν θα πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός αφού οι κάλπες ξεκινούν άδειες και οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι αυτές που θα κρίνουν αν η χώρα και τα νησιά μας θα συνεχίσουν να κινούνται με ταχύτητα, τολμηρά, μπροστά. Υπογράμμισαν επίσης, πως με τον εργώδη και μεθοδικό αγώνα που κατέβαλλαν όλες και όλοι, έγινε ένα σημαντικό και σπουδαίο πρώτο βήμα. Όμως, η αυτοδυναμία δεν είναι και ούτε πρέπει να θεωρείται δεδομένη, από κανέναν. Η προσέλευση του εκλογικού σώματος οφείλει να είναι μαζικότερη, ώστε η επόμενη ημέρα να βρει την Ελλάδα και τους πολίτες της με μία σταθερή διακυβέρνηση, ικανή να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για το σύνολο της κοινωνίας. Αυτή η μάχη θα δοθεί συλλογικά, ώστε να διαφυλαχθεί το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών και να ενισχυθεί, ει δυνατόν, η παρουσία της Νέας Δημοκρατίας σε ολόκληρο τον Νομό.

Ικανοποιήθηκε αίτημα του Βασίλη Α. Υψηλάντη για απεμπλοκή της
χρηματοδότησης μελέτης συντήρησης -αποκατάστασης του Δικαστικού Μεγάρου

Ρόδου

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Βασίλης Α Υψηλάντης για την απόφαση του ΤΑΧΔΙΚ να εγκρίνει την πραγματοποίηση δαπάνης πληρωμής, προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με τελικό φορέα το Εφετείο Δωδεκανήσου, ποσού 500.000 €, για την συντήρηση – αποκατάσταση του κτιριακού συγκροτήματος του δικαστικού μεγάρου Ρόδου.

Η διαδικασία η οποία είχε ξεκινήσει, από τον μήνα Σεπτέμβριο 2022, παρουσίαζε στασιμότητα και προεκλογικά είχε ζητηθεί, από τους αρμόδιους του Εφετείου Δωδεκανήσου, η παρέμβαση του για την επίλυση του ζητήματος.

Άμεσα τότε ο Βασίλης Α Υψηλάντης είχε επικοινωνήσει με το υπουργείοΔικαιοσύνης και τον αρμόδιο γενικό γραμματέα από τον οποίον είχε λάβει τις διαβεβαιώσεις για θετική επίλυση του προβλήματος. Η έγκριση της χρηματοδότησης της προμελέτης αυτής, δίνει ουσιαστικά τοέναυσμα προκειμένου να προχωρήσουν στη συνέχεια εργασίες αποκατάστασης του ιστορικού δικαστικούμεγάρου της Ρόδου. Η εξέλιξη αυτή όπως επισημαίνει ο Βασίλης Υψηλάντης δεν πρέπει να εμποδίσει την γενικότερη συζήτηση για τα κτιριακά ζητήματα σε σχέση με τα δικαστήρια της Ρόδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ