Απάντηση του εστιατορίου στην Κάρπαθο για τις καταγγελίες αναφορικά με το τηγάνισμα ζωντανών ψαριών

0
2675

Απάντηση αναφορικά με τις καταγγελίες που έγιναν, αλλά και το σάλο που ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφορά με το βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει ψάρια να τηγανίζονται ζωντανά, έδωσε στη δημοσιότητα η διεύθυνση του εστιατορίου μέσω του δικηγόρου τους.

Στην απάντηση αναφέρεται: «Αγαπητοί μας φίλοι και πελάτες,

Αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε δημόσια αναφορικά με το δυσάρεστο περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στο κατάσ μας και δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για το μεμονωμένο αυτό συμβάν, καθώς είναι εκ διαμέτρου αντίθετο στις αρχές και τις αξίες μας.

Τονίζουμε πως επ ουδενί δεν αποτελεί πρακτική του καταστήματος μας ούτε ο βασανισμός, ούτε η κακοποίηση ζώων και πως εναντιωνόμαστε κατηγορηματικά σε τέτοιου είδους ενέργειες. Τέλος σας διαβεβαιώνουμε ότι λαμβάνουμε το ζήτημα πολύ σοβαρά υπ’οψιν μας και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι η ποιότητα των προϊόντων και η με σεβασμό μεταχείριση των ζώων παραμένουν στο επίκεντρο της λειτουργιάς μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και υποσχόμαστε μέσω της πολύτιμης ανατροφοδότησης σας να βελτιώνουμε συνεχώς κάθε διάσταση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Με εκτίμηση, Εκ της διευθύνσεως

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ