Μίκα Ιατρίδη από Νίσυρο: Επιλέγουμε αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, για μια αυτοδύναμη και ισχυρή Ελλάδα!

0
2208

Μίκα Ιατρίδη από Νίσυρο: «Επιλέγουμε αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, για μια αυτοδύναμη και ισχυρή Ελλάδα!»

 

«Εδώ, στην Νίσυρο το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Η Νέα Δημοκρατία έχει την εμπιστοσύνη των πολιτών και είναι η μόνη αξιόπιστη πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας», σημείωσε η Μίκα Ιατρίδη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο ακριτικό νησί, ξεκινώντας έτσι την προεκλογική της περιοδεία στα νησιά της Δωδεκανήσου, αμέσως μετά την ορκωμοσία και τη συνακόλουθη διάλυση της Βουλής για τις νέες εκλογές.

 

Στη Νίσυρο η Μίκα Ιατρίδη βρέθηκε με τους συμπατριώτες της σε ένα εξαιρετικά θερμό και συγκινητικό κλίμα και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Νισύρου, κ. Σταύρο Ορσάρη και μέλη της Οργάνωσης για να συζητήσει μαζί τους για τις επόμενες εκλογές και την ανάγκη να σχηματιστεί αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

 

Περαιτέρω, η υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου επισκέφθηκε το Δήμαρχο Νισύρου, κ. Χριστοφή Κορωναίο, τα στελέχη του Λιμεναρχείου, ενώ μετέβη και στους Πάλους για να συνομιλήσει με τους κατοίκους του χωριού.

 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Νίσυρο η Μίκα Ιατρίδη είχε ακόμα την ευκαιρία να προσκυνήσει στην Ιερά Μονή της Παναγίας Σπηλιανής και να έχει εγκάρδια συνομιλία με τον Καθηγούμενο Αρχιμανδρίτη Στέφανο.

 

Η υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, αναχωρώντας για την Κω δήλωσε:

 

«Και την επόμενη ημέρα των εκλογών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία θα είναι έμπρακτα δίπλα στα Δωδεκάνησα, στα σύνορα μας και στους ανθρώπους μας!

 

Στη Νίσυρο, σήμερα, είχα την ευκαιρία να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους κατοίκους που στήριξαν την παράταξη μας και τους ζήτησα να πορευτούμε μαζί δυνατά και τολμηρά για μια Ελλάδα ισχυρή!»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ