Α. Γιαννικουρής: Θα είμαι ΠΑΡΩΝ σε όλη την Δωδεκάνησο – Πάνω από 11.000 σταυροί – Ρεκόρ σταυρών στην Κω. Ευχαριστήριο από καρδιάς

3
21011

«Θα είμαι ΠΑΡΩΝ  σε όλη την Δωδεκάνησο», δηλώνει ο Αντώνης Γιαννικουρής για τους πάνω από 11.000 σταυρούς

 

Θέλω να ευχαριστήσω τους, πάνω από έντεκα χιλιάδες, συμπολίτες μου στα Δωδεκάνησα για την εμπιστοσύνη τους.

Η στήριξη και η αφοσίωσή σας καταγράφηκε στην συνείδησή μου και στην καρδιά μου και με οπλίζει με περίσσεια δύναμης για την συνέχεια.

Ένιωσα την αγάπη του κόσμου σε όλα τα νησιά μας, με προεξάρχουσα την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Κω, που με τίμησε με την πρώτη θέση  του ψηφοδελτίου, χαρίζοντας μου μια ιστορική καταγραφή πρωτιάς – ρεκόρ, με πάνω από τέσσερις χιλιάδες σταυρούς.

Η συγκλονιστική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και η επίδοση της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα, με το υψηλότερο ποσοστό που πετύχαμε πανελλαδικά, ήταν το πιο αισιόδοξο μήνυμα των εκλογών και προμηνύει το σταθερό αύριο για την χώρα.

Οι συνεργάτες μου κι εγώ κάναμε έναν σπουδαίο και έντιμο αγώνα,  προτάσσοντας την αλήθεια και το συναίσθημα. Ειλικρίνεια και ήθος στην πολιτική συμπεριφορά και αγάπη για τα Δωδεκάνησα. Είμαι περήφανος που συμμετείχα σε αυτές τις εκλογές και συνέβαλα στον εκλογικό θρίαμβο της Νέας Δημοκρατίας.

Τα Δωδεκάνησα αξίζουν τα καλύτερα. Η νέα κυβέρνηση,  σε ένα μέλλον που διαγράφεται τεχνικό, πρέπει να στρέψει το βλέμμα της σε όλα τα νησιά μας, και να αναβαθμίσει την επίπεδο διαβίωσης των νησιωτών.

Η πρώτη φάση της εκλογικής διαδικασίας ολοκληρώθηκε. Ακολουθεί η δεύτερη, καθώς επίσης και οι Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δεσμεύομαι ότι θα είμαι ΠΑΡΩΝ σε όλα. Επειδή αυτήν την εντολή μου δώσατε!

Θα δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για μια ισχυρή και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές!!

Ρεκόρ σταυρών Αντώνη Γιαννικουρή στην Κω. Ευχαριστήριο μήνυμα καρδιάς.

Τα συναισθήματα που μου προκάλεσε η πρωτιά στο νησί της καρδιάς μου, την Κω, δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια, ούτε να αποτυπωθούν  σε γραπτό κείμενο. Με συγκινήσατε και με οπλίσατε με απίστευτη δύναμη.

Σας χρωστώ πάνω από τέσσερις χιλιάδες ευχαριστώ, που ισοδυναμούν με το ρεκόρ σταυρών εμπιστοσύνης που μου δώσατε.

Οικοδομήσαμε μια στέρεη σχέση, χτισμένη με τα υλικά της κοινής αγάπης για τον τόπο μας, του ήθους και της υπευθυνότητας. Η καθολική στήριξή σας αποτελεί για μένα μεγάλη ευθύνη αλλά και δέσμευση: Θα είμαι δίπλα σας πάντα, ψυχή τε και σώματι, σε κάθε αίτημά σας, σε κάθε ανάγκη σας, σε κάθε πρόβλημα, με όλο μου το σθένος.

Σας ευχαριστώ κάθε μία και κάθε έναν ξεχωριστά!

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τόσο καημό που έχεις κ τόσα ψηφαλακια γιατί δεν βάζεις για Δήμαρχος η για περιφερειακός Συμβουλος να ερθης πρώτος κ να γίνεις Επαρχος που σου αρέσουν οι φωτο κ οι παρελάσεις κ να ησυχάσεις λίγο κ για για να βάλουν τα κλάμματα η κωνσταντινα ο Καμπάνης κ ο Κοπάδης που τόσο το θέλουν
    Θα εγκαινιάσεις κ το νεο νοσοκομείο
    Ποιος στην χάρη σου
    Βεβαια το ίδιο θα σκέπτεται κ ο Νικητιαδης αν δεν έρθει το κομμα του δεύτερο κ δεν βγει βουλευτής …. Πω πω σενάρια …… Μα τι λέει ο κουρκούβιαλος

    • Έχει φίλο να εκλέξει περιφερειακό σύμβουλο. Για δες καλύτερα την φώτο. Η γραμμη πάει στον φίλο του τον Πόντιο τον Ναυροζίδη. Και με 4000 στην Κω την λες δυνατή γραμμη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ