Μήνυμα Κωνσταντίνου Παπουτσή Υπ. Βουλευτή Ελληνικής Λύσης για τις εκλογές

0
2581

 

Δωδεκανήσιες  και Δωδεκανήσιοι,

Πάνω από 22  χρόνια αγωνίζομαι ενεργά   στην ευρύτερη λαϊκή δημοκρατική  πατριωτική παράταξη προερχόμενος από το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό  όπου και αποχώρησα το 2012. Το 2016 ακολούθησα τον Κυριάκο Βελόπουλο στην Ελληνική Λύση  γιατί θεωρώ ότι μπορούμε να υπηρετήσουμε χωρίς εκπτώσεις και  συμβιβασμούς τις αξίες της πατρίδας, της ορθοδοξίας  και της οικογένειας. Ενάντια στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση  και το εγχώριο σάπιο κατεστημένο που πίνει το αίμα του Ελληνικού Λαού. Είμαστε υπέρ των πολιτών και όχι των ολιγαρχών.

Ένα κόμμα που έχει πλήρες  πρόγραμμα παραγωγής  πλούτου που θα ανεβάσει το ΑΕΠ μας και πραγματικά θα ανοίξουν  νέες θέσεις εργασίας, για να ξαναεπιστρέψουν πίσω τα παιδιά μας.

Ως Ελληνική Λύση καταθέσαμε πάνω από 10.000 ερωτήσεις  στο ελληνικό κοινοβούλιο. Τουλάχιστον 100 για τα Δωδεκάνησα. Ως πολιτευτής Δωδεκανήσου με την Ελληνική Λύση πρωτοστάτησα σε πολλές απ΄αυτές και αφορούσαν θέματα υγείας, συγκοινωνίας, υποδομών, πρωτογενούς τομέα κτλ.

Δωδεκανήσιες –οι,

Ελάτε μαζί μας για να ξανακάνουμε την Ελλάδα  Ελληνική. Σας ζητάω να με στηρίξετε γιατί ήμουν, είμαι και θα είμαι ο δικός σας άνθρωπος, που μπορεί να σηκώσει το ανάστημα του όπου πρέπει, γιατί δεν υπηρετώ αλλότρια συμφέροντα. Πάντα  θα υπηρετώ τα συμφέροντα των πολιτών, της Δωδεκανήσου και της Ελλάδας.

 

Γιατί για εμάς  ισχύει:

Πρώτα η Ελλάδα

Πρώτα οι Έλληνες

Κωνσταντίνος Παπουτσής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ