Η περιοδεία στην Κω του Δημήτρη Κούβελα, Προέδρου του κόμματος Πνοή Δημοκρατίας

8
24109

την Κω επισκέφτηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, ο πρόεδρος του κόμματος Πνοή Δημοκρατίας Δημήτρης Κούβελας ο οποίος  συνομίλησε με πολίτες του νησιού και ξεναγήθηκε στο Ασκληπιείον, στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα και στην πόλη της Κω.
Ενημερώθηκε πλήρως για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού καθώς και την υποστελέχωση που υπάρχει σε θέματα υγείας στις νησιωτικές περιοχές.
Να θυμίσουμε πως ο κύριος Κούβελας είναι καθηγητής φαρμακολογίας και ήταν από τους ελάχιστους ειδικούς που προέβαλαν μεγάλη αντίσταση για τον μαζικό εμβολιασμό των πολιτών, καθώς είχε διατυπώσει σοβαρές επιφυλάξεις για την σύσταση και την μη σωστή διαδικασίας έγκρισης των εμβολίων.
Μάλιστα διώχθηκε ποινικά και κατηγορήθηκε ως κίνδυνος της δημόσιας υγείας , αλλά αθωώθηκε πανηγυρικά και μάλιστα δικαιώνεται από τις δεκάδες αποφάσεις διεθνών δικαστηρίων που έκριναν τα εμβόλια ακατάλληλα και υπεύθυνα για χιλιάδες σοβαρές παρενέργειες και δυστυχώς χιλιάδες θανάτους.
Υποψήφιος Βουλευτής του κόμματος Πνοή Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα είναι ο Νευροχειρουργός Απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού Αναστάσιος Β. Πετρόπουλος

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΗΡΩΑΣ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΟΥΒΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ

  2. Επιτέλους! Ένας ορθολογιστής μέσα στην παράνοια των τελευταίων χρόνων.
    Εύχομαι να τον δούμε στην Βουλή

  3. Μπράβο Γιάννη !!! Δυστυχώς η δημοτική τηλεόραση που πληρώνουμε από την τσέπη μας , αρνείται πεισματικά να ανεβάσει την συνέντευξη του καθηγητή και προέδρου Κόμματος , γιατί πιθανόν δεν άρεσαν τα λεγόμενα του ή παίρνουν άνωθεν εντολές !! Ντροπή !!

  4. Ο κύριος Κούβελας, παρέδωσε δωρεάν επιστημονικό σεμινάριο, ζωής και γνώσης. Πολύτιμος οδηγός για την ανθρωπότητα.
    Πρέπει να δώσουμε στον K. Κούβελα θέση στην βουλή. Mακάρι να ξυπνήσει ο κόσμος… Μακάρι
    Τιμή μας και σας ευχαριστούμε!!!

  5. Χούντα, ήρωας, τραγικό, ορθολογιστής; Εμένα μου φαίνεται ένας ακόμη από αυτούς που ξυπνούν ένα πρωί και θέλουν να γίνουν βουλευτές.Εχουμε χορτάσει άδειους τενεκέδες.Ψαρευει αντιεμβολιαστες και μοιράζεται μαζί τους την τρέλα του.Κριμα για την νεολαία της Κω…..

  6. γιατί όταν μιλούσε για τον εμβολιασμό και ειδικά για τις παρενέργειες και τις ξαφνικίτιδες, άλλαζες άρον άρον θέμα; Το ξέρω ότι δεν σας αρέσει γιατί καρτέρευσε το παραμύθι «εμβολιάσου για να σωθείς και να προστατέψεις τους γύρω σου», αλλά πρέπει επιτέλους να μάθει ο κόσμος το τί του προκάλεσε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός.

  7. Εσείς μπολιασμένοι ψηφοφόροι πιυ συνεχίζετε να πιστεύετε Κούλη, Πλεύρη, και Παγώνη, δεν σας εμποδίζει κανένας να τον ξαναψηφίσετε. Αφού θεωρείτε πως αυτοί που είναι ήδη στην βουλή έγιναν βουλευτές για να προσφέρουν την χώρα καί τους Έλληνες καί όχι για προσωπικά συμφέροντα και την τσέπη τους, βγάλτε τους και πάλι στην κυβέρνηση. Κάτι τέτοιοι ανεγκέφαλοι, άβουλοι, ευκολόπιστοι με παρωπίδες συντηρούν αυτές τις οικογενειακές επιχειρήσεις πολιτικών γιά να μας κουμαντάρουν εδώ και 40 χρόνια. Φάτε τιν σανό σας ξαι τρέξτε στις κάλπες. Πρόβαταααα !!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ