Μ. Θεοδωρίδης στον «Σ»: «Δεν θα υπάρχει συνέχεια αυτής της Περιφερειακής αρχής» | «Επιλογή ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ το πρόσωπο υποψηφίου Περιφερειάρχη»

16
5072

Μ. Θεοδωρίδης: «Δεν θα υπάρχει συνέχεια αυτής της Περιφερειακής αρχής»

«Επιλογή ΠΑΣΟΚ-.ΣΥΡΙΖΑ το πρόσωπο υποψηφίου Περιφερειάρχη»

 

Το ενδεχόμενο επανεκλογής του σημερινού Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου τον προσεχή Οκτώβρη,  απέκλεισε κατηγορηματικά, μιλώντας στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ο πρώην έπαρχος Κω-Νισύρου, Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, που αποχώρησε το 2003 από το κόμμα του οποίου υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος, και προσχώρησε τα τελευταία χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Μάνος Θεοδωρίδης.

Ερωτηθείς ο έμπειρος πολιτικός για το ενδεχόμενο καθόδου του πρώην δημάρχου Κω Κώστα Καίσερλη ως υποψηφίου για τη θέση του Περιφερειάρχη, απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, εκφράζοντας ωστόσο με βεβαιότητα την άποψη ότι, θα υπάρχουν εξελίξεις αναφορικά με νέα υποψηφιότητα από το χώρο της δημοκρατικής παράταξης.

«Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η ιστορία με την Περιφέρεια να συνεχιστεί» τόνισε χαρακτηριστικά, εκτιμώντας ότι μετά τις βουλευτικές εκλογές ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικό επίπεδο θα επιλέξουν το πρόσωπο που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

«Άλλωστε», πρόσθεσε ο πρώην έπαρχος Κω Νισύρου, «η συνεργασία των τριών πρώην δημάρχων που παραμένουν στο Πασόκ-Κιναλ, δηλαδή  των Βασίλη Χατζηγιακουμή, Ντίνου Παπανικολάου, Μιλτιάδη Φάκκου δείχνει την αγωνία τους για τα θέματα της Αυτοδιοίκησης».

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο τρόπος που σχολίασε το έργο του κ. Χατζημάρκου τονίζοντας ότι «μια ηλεκτροδότηση του επαρχιακού δικτύου της Κω  και ακόμα τέσσερα χρόνια τώρα δεν έχει ολοκληρωθεί».

«Γνωρίζουμε ποιος είναι ο κ Χατζημάρκος και  ξέρουμε πως πολιτεύεται» συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωρίδης μη παραλείποντας να επικρίνει και την απουσία πολιτικού λόγου από πλευράς  επαρχιακών συμβούλων και την έλλειψη συνεργασίας μεταξύ τους.

«Ο ένας είναι υπεύθυνος  στο πρόγραμμα δια βίου μάθησης, ο άλλος  στο φυτώριο,  δεν μιλιούνται μεταξύ τους, ενώ δεν έχουν πραγματοποιήσει, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια προ Γ. Χατζημάρκου, ούτε μια συνεδρίαση επαρχιακού συμβουλίου Κω-Νισύρου, δεν έχουν φέρει ούτε ένα αίτημα στο Περιφερειακό» επισήμανε ο έμπειρος αυτοδιοικητικός.

 

Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ στη Κω με έξι μονάδες

 

Αναφορικά με την ανοικτή ομιλία που πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δευτέρα βράδυ στη Πλατεία Καζούλη στη Κω, ο Μάνος Θεοδωρίδης υποστήριξε ότι πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια είδε πρόσωπα που ήθελαν να δώσουν το παρόν χωρίς φωνές και πολλά συνθήματα αλλά και να σφίξουν το χέρι του Αλέξη Τσίπρα. «Μετά από πολύ καιρό μια δημοκρατική παράταξη επανέρχεται στη πρωτιά» σημείωσε,  εκτιμώντας παράλληλα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μάη θα έχει προβάδισμα έξι μονάδων σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές αφήνοντας πίσω τη ΝΔ.

 

Ρεπορτάζ Πίτσα Βερβέρογλου

Για την ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου

Πηγή: Εφ. ΣΤΑΘΜΟΣ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τέτοια ακούμε από τις "παρεούλες" ενώ ψάχνουμε να βρούμε ποιοι άδειασαν το μέλι από το κουζί και θα ψηφίσω Κουλή

    Με την κουτάλα τα αξιώματα και θεσούλες ευθύνης από το ΠΑΣΟΚ αλλά όταν ήρθαν τα δύσκολα με ευκολία την κοπάνησαν για να συνεχίσουν αλλού…

  2. Το 2019 ερωτηθείς ο εικονιζόμενος έξωθεν γνωστού καφέ για πρόβλεψη αποτελέσματος είχε πει ότι προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 4 μονάδες.Το αποτέλεσμα το γνωρίζετε, έχασε με 8,5 μονάδες.Αφου τώρα προβλέπει 6 , είναι σίγουρη η ΝΔ με διαφορά άνω των 5-7 μονάδων.Υπαρχουν μάρτυρες για αυτό που λέω.Προχθες έλεγε σε πηγαδάκι ότι είναι ίσα – ίσα.Τελικα ού γάρ έρχεται μόνον.Μανο ήττα και με αυτήν την διαφορά θα υποστεί ο ΣΥΡΙΖΑ.Αλλο τί θέλεις και άλλο τί ισχύει.

  3. Παραμύθια της Χαλιμάς!
    Πανικόβλητος απο τις άστοχες επιλογές του με την συνεχή αλλαγή θέσεων του τα τελευταία 20 χρόνια
    Έπρεπε να έχει άλλη πορεία
    Κρίμα το πάλαι ποτε καλό του σκεπτικό !!

  4. ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ
    ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΠΟΓΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΕΨΑΝ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…

    ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ …………………..

  5. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ . ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ 67 ΜΕ 70 % ΠΑΛΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ