Ταξί Κω: Στάση εργασίας για συμπαράσταση στον οδηγό ταξί της Ρόδου που δικάζεται για τις διαμαρτυρίες κατά της Uber

30
12463

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συμπαράσταση στον ροδίτη οδηγό ταξί που κατέστρεψε ξένη περιουσία (αυτοκίνητα), που έδειρε ένα άλλο ροδίτη κ. α. Και όλα αυτά με το έτσι θέλω, γιατί έτσι γούσταρε. ΝΤΡΟΠΗ σας.

    • ΕΚΤΕΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΕς με δικαιολογια του πρ#κτ@υ. Αντι να επιπληξουν τον «ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» τους, κανουν το αντιθετο. ΝΤΡΟΠΗηηηηηη.

    • Ντροπή σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το χάλι.. Δείξατε για άλλη μια φορά πόσο ζώα είστε και αμαυρώνεται το όνομα της όμορφης χώρας μας για αυτό και η χώρα πάει πάντα πίσω γιατί είστε ζωα με ποδάρια στο μυαλό!!!

  2. Ο ταξιτζής δεν δικάζεται για διαμαρτυρίες.Δικάζεται γιατι μαζί με άλλους αναποδογύρισαν και κατέστρεψαν οχήματα. Επίσης το ότι το καλοκαίρι είναι αδύνατον να βρεις ταξί στη Ρόδο γιατί εξυπηρετούν σχεδόν αποκλειστικά κούρσες αεροδρομίου και το τηλεφωνικό κέντρο σε κρατάει κανα δίωρο στην αναμονή μέχρι να αγανακτήσεις και να το κλείσεις θα πρέπει κάποια στιγμή να απασχολήσουν τους επαγγελματίες του κλάδου.

  3. ΜΡΑΒΟ, συμπαράσταση στον τραμπούκο... UBER που χρειάζεται και στην Κω...

    ΜΟΝΟΠΏΛΙΟ ΤΑΡΙΦΑΣ, εκμετάλλευση με πανάκριβες διαδρομές από βολεμένους της εξουσίας… UBER, UBER, UBER ΒΡΕεεεεέ μπας και βάλετε μυαλό.

    • Καλά εσύ φίλε αν σε πούμε άκυρο θα παρεξηγηθείς κιόλας! Εσύ είσαι ο λεγόμενος επαναστάτης του καναπέ που κάθεσαι όλη μέρα στην τηλεόραση και ότι ακούς λες γιατί για να διαβάσεις δεν νομίζω. Όσο έχεις τόσο σκέφτεσαι. Είσαι από αυτούς που στο σπίτι είσαι διακοσμητικός γιατί ούτε λόγο έχεις αλλά ούτε και άποψη! Όταν οι ταξιτζήδες πρόσφεραν οικονομική ενίσχυση για συνανθρώπους σου που έπρεπε να βρούν επειγόντως λεφτά εσύ το ήξερες; Όχι φυσικά που να το μάθεις αφού κάθεσαι στον καναπέ όλη μέρα!! Αλλά το θέμα είναι ότι και να το ήξερες πάλι τα ίδια θα έλεγες! Αν όμως αυτό αφορούσε εσένα και κάποιον γνωστό σου δεν θα έλεγες αυτά που είπες! Θα πήγαινες να ζητούσες λεφτά από αυτούς που δεν σε ξέρουν καν ; Αλλά είσαι σαν αυτούς που λένε (στον κ… μου να μην μπει και ας μπει 2 πόντους παρακάτω) ! Α ρε καημένε! Μια ζωή στη μιζέρια θα ζεις! Κάτσε στον καναπέ σου βλέπε και μην μιλάς κύριε ειλικρινή! Εσύ είσαι από αυτούς που μόλις γίνει πόλεμος θα είσαι από τους πρώτους που θα τρέξουν να κρυφτούν!

  4. Είναι ντροπή μονοφαγαδες τριακόσια χιλιάδες το μισό τάξη βγάζουν ένα σκαζμο σε έξι μήνες το καλοκαίρι, άνθρωποι περιμένουν ώρες να πάνε στο αεροδρόμιο μερικοί χάνουν κ της πτήσης κ αν κάποιος πει να δώσουν άδειες απεργία αμέσως. Ας μοιραστη η πίτα από τον τουρισμού σε όλους!

  5. Δεν ντρέπεστε λίγο ? Που ζητε ? Συμπαράσταση σε τραμπούκους ! Αλλά αυτή είναι η φάρα σας!

  6. Ποιές διαμαρτυρίες? Καταστροφή ξένης περιουσίας είναι! Εσείς τί θα λέγατε αν σας έκαναν το ίδιο στα ταξί σας? Ντροπή σας και μόνο που δικαιολογείται τέτοιες πράξεις!

  7. Έρχεται η ώρα να έρθει και στην Κω το Uber, αρκετά βγάλατε μαύρο χρήμα ταρίφες, και οι τουρίστες να καίγονται στον ήλιο νά σάς περιμένουν. Τέρμα η Αλητεία!

  8. Καταγγέλετε οι οδηγοι των ταξι την ύπαρξη του uber και του δήθεν αθεμιτου ανταγωνισμου και επικροτείται τις καταστροφες που εγιναν on camera απο συναδελφους σας!!! Θεωρειτε λοιπόν εσεις οι οδηγοι ταξι οτι καλώς εγιναν οι καταστροφες, σωστα? Με την ίδια λογικη, να ερθω κι εγω το βραδυ με καμια 10αρια ακομα «επαγγελματίες» να τουμπάρουμε τα δικα σας ταξι, πειράζει? Προφανως και θα σας πειραξει γιατι κοιτάτε μόνο τη δική σας καμπούρα! Επίσης, μην ξεχνάτε οτι δεν δικαιουστε να μιλάτε για νομιμότητα τη στιγμή ποι όλοι σας δηλώνετε εισοδήματα της ταξης των 9000 € , ενω εισπράτετε την ημερα ανω των 600€!!!! Σταματήστε δε, την καραμέλα της εποχικότητας!!! Ολοι στο νησί εποχικοι επαγγελματίες είναι!!!!

  9. Ξέρετε ποια ειναι η πλακα?Οτι οι περισσότεροι απο εσας που τάσσεστε υπερ της Uber είστε απλοι εργαζόμενοι βιοπαλεστες που οικονομικά περάνατε δυσκολα.Ειστε ομως με τη πλευρά των πολυεθνικών!!!Που αν καταφέρουν μια μερα να επικρατήσουν παντού στην αγορά γονατίζοντας την εναπομείναντα μικρο μεσαια ταξη φέρνοντας παντού τον εργασιακο μεσαιωνα με συνθήκες γαλέρας, εσεις νομιζετε πως η ποιοτητα της ζωη σας θα γίνει καλυτερη!.Ευχομαι να καταλαβετε συντομα τι σας εξηγω πριν καταλήξετε και εσεις με τη σειρα σας υπάλληλοι κάποιας πολυεθνικής στο μέλλον.

    • Γιατί είναι κλειστό το επάγγελμά σας και όχι τα άλλα που περισσεύουν? Γιατί τόσα χρόνια δεν είχατε ταμειακή? Γιατί κάποτε πληρώνατε φόρο μόνο 100€? Γιατί κοστίζουν οι άδειες τόσο ακριβά? Μήπως επειδή είναι Χρυσοφόρο το ταξί?. Άντε δώσε την άδεια σε κάποιον άλλον αν δεν σε συμφέρει!!! να το έχεις. Μπαααα δεν το βλέπω…

    • Δηλαδή με λίγα λόγια επικροτείς όλες της πράξεις του ταξιτζή που έδειρε έναν συνάνθρωπο του και κατέστρεψε ξένη περιουσία για να βρει το δίκιο του μπράβο λογική πραγματικά αναρωτιέμαι πως είναι να σκεφτεί έτσι ένας νοήμον άνθρωπος

  10. Κάνετε απεργία για συμπαράσταση στο Ροδίτη επειδή δικάζεται για βία που έσπασαν ξένη περιουσία έδειραν ένα συμπολίτη τους που αναπαδογιρισαν αυτοκίνητα. Ντροπή σας είστε ένα αισχος είστε γαϊδούρια δεν έχετε ίχνος τσιπας. Πρέπει να σας πάρουν όλες τις άδειες των ταξί να άνοιξη το επεγγελμα και να πάρει ο καθένας. Κάτι ακόμα άμα έχετε τα ερχιδια κάνετε την απεργία τον Ιούλιο η τον Αύγουστο που έχει δουλειά όχι τώρα που κάθεστε… Δεν είστε ούτε ένα τις εκατό επαγγελματίες που δίνετε συμπαράσταση σε έναν τραμπούκο όπου και στου άλλους. 100 χρόνια πίσω είστε στα μυαλά….

    • Καλά εσύ με αυτά τα λόγια που λες δείχνεις τι νοημοσύνη έχεις! Η επανάσταση μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει! Αν περίμενε η χώρα που λέγεται Ελλάδα να σε βάλει για να την σώσεις ζητώ που καηκαμε! Άλλος ένας άχρηστος είσαι και εσύ! Όταν κάθεσαι και εσύ στον καναπέ γιατί είσαι αδιαφορετος και καλά κάνεις τουλάχιστον μην μιλάς και λες μπούρδες! Έχει κάνει λάκκο ο καναπές σου και έχεις και λόγο και άποψη. Σήκω και πήγαινε να βοηθήσεις τουλάχιστον να κάνεις καμιά δουλειά στο σπίτι γιατί και εκεί άχρηστος είσαι! Κακομοίρη!!! Εάν θέλεις να σωθείς πρέπει να βάλεις αυτό το άχρηστο εγκέφαλο σου να δουλέψει για μία φορά στη ζωή σου! Σταμάτα να σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι και σκέψου με αυτό που σου έδωσε ο Θεός το μυαλό! Εάν έχεις δηλαδή! Γιατί με αυτά που γράφεις δεν θα πας ποτέ μπροστά! Και ρώτα πόσες φορές έχει προσφέρει ο κλάδος του ταξί σε ανθρώπους που πραγματικά τα έχει ανάγκη! Αλλά που να τα ξέρεις εσύ! Άλλος ένας τελειωμένος άχρηστος είσαι που όταν θα έρθεις εσύ σε ανάγκη θα καταλάβεις τι σημαίνει να ήμαστε όλοι ενωμένοι! Ξέρεις τι σημαίνει η λέξη ενωμένοι. Όχι φυσικά γιατί είσαι ένας παρτακιας !

  11. Ντροπή σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το χάλι.. Δείξατε για άλλη μια φορά πόσο ζώα είστε και αμαυρώνεται το όνομα της όμορφης χώρας μας για αυτό και η χώρα πάει πάντα πίσω γιατί είστε ζωα με ποδάρια στο μυαλό!!!

  12. Ντροπή σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το χάλι.. Δείξατε για άλλη μια φορά οτι δεν είστε άνθρωποι είστε για τα βουνά και αμαυρώνεται το όνομα της όμορφης χώρας μας για αυτό και η χώρα πάει πάντα πίσω γιατί έχετε ποδάρια στο μυαλό!!!

  13. Ντροπή σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το χάλι.. Δείξατε για άλλη μια φορά οτι δεν είστε άνθρωποι είστε για τα βουνά και αμαυρώνεται το όνομα της όμορφης χώρας μας για αυτό και η χώρα πάει πάντα πίσω γιατί έχετε ποδάρια στο μυαλό!!!

  14. καλα εισαστε σοβαροι; εχετε δει πως σας περιμενουν οι τουριστες στις πιατσες και εσεις την πεφτετε στα ξενοδοχεια για κουρσα; μιλατε κιολας; αλλα μαλλον βλεπετε οτι θα χαστε η θα αρχισετε επιτελους να δουλευεται καισ ας εκοψε κρυος ιδρωτας ακου συμπαρασραση σε αυτοον που προκαλεσε ζημιες στην ξενη περιουσια ουστ να χαθειτε που εχετε και μουτρα να το λετε κιολας

  15. Να κάνουμε έρανο να στηρίξουμε τους ταξιτζήδες…αυτή η στάση εργασίας τους στοίχησε πολύ!!! Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι με 15-20 δρομολόγια στο αεροδρόμιο καθημερινά θα αποζημιωθούν… εντάξει….όλα καλά!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ