Δημήτρης Καλλούδης: Η Κως δεν είναι απλά ωραία. Είναι ένας έρωτας που…

7
9250

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κολοκύθια μετά ριγάνεως,Η έπαρση και η αλαζονεία,ο μεγαλοιδεατισμός,είναι για ανέκδοτα,
    Πρέπει να είμαστε πιο ρεαλιστές,πιο ταπεινόφρονες.
    Η Γη έχει πολύ πιο όμορφα μέρη και ας είναι πιο φτωχά.

    • Εντάξει το μεγαλύτερο ποσοστό των Ρωμιών είναι ακραία τοπικιστές, όλοι ζουν σε ευλογημένους τόπους και φυσικά όλοι έχουν πλεονεκτήματα έναντι άλλων τόπων τα οποία οι πολιτικοί τους δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν. Η ομορφιά του κάθε τόπου είναι τελείως υποκειμενική, καθώς δεν μπορεί ο επισκέπτης να αντιληφθεί το κοινωνικό-πολιτισμικό γίγνεσθαί κάθε τόπου, με αποτέλεσμα να κρίνει βιαστικά, ανάλογα με τις επιπόλαιές του αντιλήψεις. Το νησί έχει αντικειμενικά όμορφα μέρη και καλό κλίμα, αλλά όπως και στην υπόλοιπη χώρα, οι κάτοικοι είναι το πρόβλημα. Όσο αφορά την απλότητα των νεόπλουτων Κώων… μην το σχολιάσω. Τη φιλοξενία ξέχασε να βάλει, πόσο πλούσια είναι όσο αφορά άμοιρους εργαζόμενους που έρχονται να ψάξουν σπίτι εδώ.

  2. Εν ολίγοις: φωτισμός επαρχιακού εν έτει 2023, είσοδος πόλης, κόμβος Πειραιώς, πεύκα που πέφτουν, πεζοδρόμια, λακκούβες, κίνηση φορτηγών στο κέντρο, έλλειψη περιφερειακού, παραλίες ιδιόκτητες, άναρχη κατάληψη πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων, έλλειψη πάρκινγκ, νοσοκομείο, υγεία είναι μερικά πρόχειρα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Κω και έπειτα οι τουρίστες.Τωρα εάν έρχονται κάποιοι μια φορά το χρόνο για λίγες μέρες από το μπαχαλο της Αθήνας,τα βλέπουν όλα τέλεια και όμορφα; Δεν είναι έτσι όμως, κάνω λάθος; Δυστυχώς πάει η Κως που ξέραμε και δεν βλέπω γιατρειά.

  3. Ποιότητα των κατοίκων χαχαχαχα που όλοι βρίζονται από πίσω και σου γελάνε στην μάπα.Επισης πολύ υπερβολή σιγά οκ όμορφα είναι αλλά λουλούδια είναι και λίγο θάλασσα μην τρελαθουμε κιόλας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ