Ο Ξενιτέας αποχαιρετά και συγχαίρει τον κ. Ηλία Χρυσοστομίδη για τη θέση του Επίκουρου Καθηγητή στο Παν/μιο Ιονίου (Κέρκυρα)

0
2609

Ο Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Ναβροζίδης και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Κω , ο «Ξενιτέας», αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν και παράλληλα να αποχαιρετήσουν ένα άξιο Μέλος του Συλλόγου τον κ.Ηλία Χρυσοστομίδη ο οποίος κατέλαβε την θέση του Επίκουρου Καθηγητή της Ελληνικής και Λατινικής Παλαιογραφίας και Διπλωματικής στο Πανεπιστήμιο του Ιονίου (Κέρκυρα) και ως εκ τούτου αποχαιρετά αύριο το νησί του Ιπποκράτη, την Κω.

Στο διετές πέρασμα του από την Κω και τον Ξενιτέα, ο κ.Καθηγητής συνέδραμε τα μέγιστα σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου μας και υποστήριξε την Γραμματεία μας με κάθε τρόπο.
Ιδιαίτερα ο κ.Χρυσοστομίδης θα μείνει στην καρδιά μας για την συμμετοχή του ως εκφωνητής στην αποκάλυψη του Μνημείου μας αλλά και στην Εκδήλωση «Πόντος και Κρήτη Τιμούν την Ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων», όπου τα κείμενα του πραγματικά μας καθήλωσαν και μας ταξίδεψαν πίσω στις Μνήμες των παππούδων και των γιαγιάδων μας.
Με την υπόσχεση πως θα θυμόμαστε πάντα την συνδρομή σου και με την βεβαιότητα ότι θα συνεχίσεις ως εκπαιδευτικός στην ανώτερη βαθμίδα να διδάσκεις στους νεότερους με μεγάλο ζήλο, σου ευχόμαστε να απολαύσεις το νέο σου ταξίδι…
Το ποδάρι σ’ σο λιθάρ’ να μη παιρ’. (Να μην σκοντάψει το πόδι σου σε πέτρα)
Εις το επανιδείν…
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ