Συγχαρητήρια του Εντεταλμένου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννη Κρητικού στους νέους Διευθυντές και τις νέες Διευθύντριες

3
3939

Συγχαρητήρια του Εντεταλμένου Παιδείας,

Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννη Κρητικού

στους νέους Διευθυντές και τις νέες Διευθύντριες

των Σχολικών Μονάδων και των Ε.Κ. Δωδεκανήσου

 

 

Την Τετάρτη, 19/4/2023, και με αφορμή την ανακοίνωση της τοποθέτησης των νέων Διευθυντών και των νέων Διευθυντριών των Σχολικών Μονάδων και των Εργαστηριακών Κέντρων Δωδεκανήσου από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης του Νομού, ο Εντεταλμένος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννης Κρητικός έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

“Θα ήθελα να συγχαρώ τους νέους Διευθυντές και τις νέες Διευθύντριες των σχολικών μονάδων και των Ε.Κ. του Νομού μας.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Σε δύο περίπου μήνες, θα αναλάβετε τα νέα σας καθήκοντα.  Αρχίζει μια νέα περίοδος γεμάτη ευθύνες, υποχρεώσεις και σκληρή δουλειά μαζί με νέες προκλήσεις χαρές, συγκινήσεις και ευκαιρίες. Στην προσπάθειά σας αυτή, να είστε βέβαιοι και βέβαιες ότι ο Περιφερειάρχης μας κ. Γιώργος Χατζημάρκος και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, θα είμαστε δίπλα σας.

Θέλω να συγχαρώ προσωπικά τους κ. Γιάννη Παπαδομαρκάκη και κ. Χαράλαμπο Ψαρά, Διευθυντές Εκπαίδευσης του Νομού μας καθώς και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων Επιλογής Διευθυντών/τριών για την αμερόληπτη στάση τους και την άψογη οργάνωση των διαδικασιών.

 

Καλή δύναμη και καλή θητεία σε όλες και όλους!

Χριστός Ανέστη!’’

 

 

Το Γραφείο Τύπου

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΚΥΡΙΕ ΚΡΗΤΙΚΕ!! ΟΛΟΙ ΑΡΙΣΤΑ ΠΗΡΑΤΕ!! ΣΤΡΑΒΟΙ ΚΟΥΤΣΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΗ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΣΗΣΗ! ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΩΔΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ