Κάλυμνος: “Έφυγε” από τη ζωή ο Αντώνιος Μ. Ρήγας

0
5552

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2023, τις πρώτες πρωινές ώρες, ο Αντώνιος Ρήγας σε ηλικία 83 ετών, πατέρας του πρώην Αντιδημάρχου και δημοτικού συμβούλου Μικέ Ρήγα.

Ο Αντώνιος Ρήγας γεννήθηκε στο Βαθύ Καλύμνου το έτος 1940. Ήταν το 5ο παιδί από 8μελη οικογένεια του Μικέ και της Καλλιόπης Ρήγα.

Πέρασε δύσκολα παιδικά και εφηβικά χρόνια και ξενιτεύτηκε σε μικρή ηλικία στην Αυστραλία όπου εργάστηκε σκληρά για σχεδόν 3 δεκαετίες στις φυτείες του ζαχαροκάλαμου και σε οικοδομικές εργασίες.

Παντρεύτηκε τη Μαρία Μίχα και απέκτησαν 4 εξαιρετικά παιδιά τον Μικέ, την Ελένη, την Καλλιόπη και τη Γεωργία. Επίσης 9 εγγόνια και 5 δισέγγονα.

Μετά από 30 περίπου χρόνια στην Αυστραλία, επέστρεψε στον αγαπημένο του Βαθύ όπου και εγκαταστάθηκε μόνιμα και ασχολήθηκε με τη γεωργία και τη μελισσοκομία.

Άνθρωπος αγαπητός, πράος, φιλήσυχος, ευγενικός, εργατικός, καλός χριστιανός, υποδειγματικός οικογενειάρχης, πάντα με το χαμόγελο.

Η εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2023, στον Ιερό Ναό του Αγίου Θεοδώρου στο Βαθύ Καλύμνου στις 4.30 το απόγευμα.

Το kalymnos-news.gr και οι συνεργάτες του εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στη σύζυγο, παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα και λοιπούς συγγενείς του εκλιπόντος.

Πηγή: kalymnos-news.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ